:)

tjingeling .
Nu är jag tillbaka efter ett uppehåll på ungefär två/tre veckor .
Jag har vart alldeles för upptagen för att göra såna här saker , Jag har varit utomlands , vart på dop, minglat runt på vallens dansgolv och haft serious talk med nära och kära !

Resan till turkiet var en jäkla upplevelse! att åka iväg sådär långt bort med sina vänner kändes liksom lite konstigt men det slutade faktiskt riktigt bra :) . den största delen av tiden ängnade vi oss åt alkohol och sol. det blev väldigt uttmattande tillslut att dricka så mycket alkohol och ligga i solen samtidigt , men vi klarade oss minsann :)
mer tänker jag faktiskt inte berätta , vi hade trevligt och vi bjöd på ståhej helt enkelt ^^.

När jag kom hem var jag på dop med släkten hellenborg  och hennes respektive . den fruktansvärt bedårande underbara ungen fick heta Isabelle och hon sov till största dels under hela dopet ^^.
Men det var ett mysigt dop och jag önskar att jag själv kan ha dop för min dotter snart :)
( dröjer vell några år )

I tisdags våldgästade jag Jennie och Martin och somnade som en boll i deras soffa. och sov faktiskt som en boll hela natten , ganska obekvämt faktiskt , men det var trevligt! Jennie och jag gjorde spaghetti och tacofärs ? tydligen ngt som altid äts hemma hos sambosarna , lite ovanligt för mig dock men det gick minsann ner det med :)

sedan blev det onsdag kväll och jag tog med mig töserna hem till mig och bjöd på lite förpartaj innan vi skulle ta på oss klackarna och stappla mot KM och vallen . det blev vin .. för mkt för min del men jag hoppas jag kunde roa mina gäster ändån ^^. vidare till KM och vi träffade på fler trevlig människor , jag bjöd sofie på en tequila shot som sedan övertogs av Jennie , snällt av mig? :) jag bjuder aldrig , och när man väl gör det är den utvalde försvunnen ^^. great !
sen studsade vi iväg mot vallen och jag plockade upp en kineskorv på vägen . då tappade jag mina vänner och gick och skrek för mig själv :) . jag drar upp min 500 lapp vid inträdet på vallen och är svin sur för att dom inte tar kort utan att jag ist måste spräcka mina piercing pengar som jag absolut lovat mig själv at jag inte skulle göra!
sen springer jag mot vallens utedansgolv men hejdar mig när jag ser sofie och matilda på vägen, så jag raggar upp dom och kvällen slutar med prat ! ^^. fruktansvärt mycket prat och en vinglig väg hem :)

och över till idag , jag vaknar runt tio och ska springa upp och hämta vatten ! när jag märker att jag inte kan gå . Jag vinglar mig in till köket och är helt galen eftersom att jag var s¨å fruktansväört uttorkad ! tappar isbitarna på golvet och halkar med glaset i handen påväg tillbaka till sängen , congrats !

Men sen träffade jag iaf Jennie och vi handlade köttfärs och saker inför skolstarten :) det gjorde mig väldigt glad och jag tror jag vil gå i skolan nu faktiskt ! Jennie gör mig glad , tack för det kära vän <3

nu ska jag laga mat och städa bort alla spår ifrån gårdagens ståhej ^^.
hejsvej :)



             
       glada töser :)         såhär ser mina klackskor ut idag ...     skolmaterial , great :)


RSS 2.0