22.42

Söndagsmys efter en hyffsat lugn men trevlig och en aning dramatisk helg.
God mat i gott sällskap slår aldrig fel!
Jag och pappa är dessutom ett rätt bra team i köket, trots att han glömmer receptet hela tiden. Jag har minnet och han han taktiken!




Jag älskar min familj.

22.34

Åh vad skönt det är att inte jobba vissa dagar! Idag har jag bara slappat, vart hos frissan och hängt med familjen. Jag älskar verkligen min familj, finns inget bättre :)

Jag har kommit in i en tid då jag går och tänker på 70talet hela tiden, jag tänker på Ted och jag tänker på att man inte använde en massa produkter och plattänger och man samlades hela gänget på bara ett ställe, för det fanns liksom inga andra ställen att gå till! Man lyssnade på livemusik, dansade och drack folköl. Folk med bilar var grymt coola och man hade absolut inga dumma mobil telefoner. Framför allt det där med musiken, alla tyckte att den hade en innerbörd och alla lyssnade på MUSIKEN och brydde sig inte bara om alla dessa texter. Jag önskar att jag levde på 70talet, jag önskar det något grymt mycket! skulle kunna byta mitt liv när som helst för att gå i alla konstiga kläder och vara gift med Ted Gärdestad! Jag skulle fått han att strunta i sekter och scizo tider. Jag hade vart så lycklig!




 



19.39


Hemma efter en kort shoppingrunda och en helg som hette duga!
Fredagen blev en iflyttningsfest-förfest som slutade vid 03.00! det var iaf då jag tog mitt pick och pack i -4 grader och begav mig hemmåt :)






Den världsliga bakfylle dagen lördag spenderades mest i en bil och på gatorna i karlskrona dit vi begav oss för att äta mega pizza och dricka en halv kopp kaffe för 22 kr!  Efter resan avslutade vi kvällen på kattrumpan med chips, dipp och en och annan svag grogg...






Har en HEL ledig vecka framför mig! Hoppas jag ? förutom körletioner och frissan så ska jag bara slappa :) .
Idag har jag kört lite, lagat crepes med pappa och gått en runda på stan med mamma :)
Blev nya vinterboots !






06.33


Man kan nästan säga att jag är "back on track". Jag har äntligen greppat om saker och ting, försöker lösa allt som ligger i luften och idag ska jag träna, precis som igår. ( vilket jag inte gjort på två månader.. ) Riktigt skönt! Men som vanligt är jag inte uppe såhär tidigt utan någon anledning utan jag ska bege mig till min gamla skola och jobba lite med mattanterna! och Kiqo såklart. Längtar till helgen med inflyttningsfester och utgångar, Nice!

Ha en bra dag :)


21.39

Det finns en tjej i hela Sverige som inte tittar på fotboll just nu , hon heter Lilian och hon bor på Södra Långgatan 79D i Kalmar. Hon sitter med en skål ostbågar ett glas fanta och småskrattar till "Sveriges skönaste familjer" ( eller gjorde iaf ). Hon behöver inte veta så mycket om fotboll, det är liksom inte hennes grej.. Men det vore kul om Sverige vann :)

Idag har det hänt väldigt mycket och samtidigt väldigt lite.. Dagen började klockan 05.30 då jag skuttade upp ur sängen för att bege mig till jobbet! Dock blev det ett tidigt avslut och jag var hemma runt två tiden! Då kom Jenis på en kort visit, tog med sig sin garderob och fick min lägenhet att bli lite större helt plötsligt ^^.

Lagom till maten så skulle jag känna mig nyttig och skära en avocado! Så jag tog en utav mina SUPER vassa knivar och skulle skära igenom halva ( det går ju liksom inte skära igenom hela eftersom att det är en kärna i mitten ) trodde jag .. Men mina knivar är så vassa att dom tdligen skär igenom kärnor! Så vipps så skär jag igenom fingret, ända in till benet... Underbart att nästan bara ha ett halvt pekfinger när man jobbar i kök och använder händerna hela hela tiden! Herrehjärtanes..  Nu sitter jag med förband och det har sprutat blod sedan klockan fem! jag hoppas att jag slipper åka till läkarn för det har jag verkligen inte tid med..

Jahaja, nu blir det lite teoriplugg och sedan är det läggdags för mig!
Jag har minsann humöret uppe iaf ^^.



23.15


Jag vill så gärna berätta om min helg som var väldigt lugn men ändå väldigt bra, jag vill berätta om baskern och vinet. Jag vill berätta om en pratstund som varade i 5 timmar, non-stop! då den 6 timmen bestod av skratt och sång. Jag vill berätta om Costa rica och två mysiga familjemiddagar.
Jag vill så mycket.

Men mitt humör är helt borta, jag är nog världens känsligaste person. Jag tror att det är vetenskapligt bevisat. Det finns nog ingen människa som gråter så mycket som jag gör. För jag gör det varenda jävla dag... Jag gör det för att jag är så ledsen över att folk tror att jag vill dom illa, över att folk är oförskämda och egoistiska. Över att dom som jag älskar allra mest missförstår så ofta. Jag vill aldrig göra någon illa, och jag gråter för att jag är rädd att jag ska göra det. För att jag ska bli mer jämställd med resten av världen så måste antingen alla bli lite mer som jag eller jag bli lite mer som alla andra. Det andra förslaget kanske låter lättast, men jag lovar att det aldrig kommer inträffa. Jag kommer aldrig sluta bry mig om han som var en idiot och mobbade folk, jag kommer aldrig sluta tycka synd gubben som bara klagar och svär åt folk. Och det är för att jag inte förstår hur man kan vilja faktiskt göra så mot någon och att det måste vara något fel på personen som är otrevlig eftersom att det inte finns någon i hela världen som vill stöta på någon sån, och hur kan man då vilja vara det själv? .. Jag kan inte önska någon något illa, aldrig säga nej när någon nehöver något. Aldrig någonsin. Jag antar att det låter rätt bra? Men det tär på mig för att mitt liv består av alla andras och att jag faktiskt inte ens vet vad jag själv gör i mitt egna liv...

Herregud vad jag är förvirrad.

Jag hade iaf en väldigt bra helg och jag bryr mig väldigt mycket om folk. Nu ska jag försöka sova. Och imorgon ska jag försöka göra något bra för mig själv och försöka vara lite gladare, för det här är inte alls roligt..
Sovgott!

19.34


Och så var det äntligen slut på denna dagen och framför mig har jag bara 8,5 timmars jobb och sen kommer den fruktansvärt välbehövliga helgen!
Som för stunden ser väldigt oplanerad ut? Sofies inflyttningfest verkar of the list och alla andra har redan helgen upplanerad. Så för första gången på väldigt länge står jag själv en helg och har inte en aning om vad jag ska göra? det passar ju just fint när man för en gångs skull skulle göra allt för att inte behöva sitta inne..

Inatt hade jag stora sömnproblem minsann, jag drömde tre drömmar som alla var hemska. Och jag minns varenda en. Jag undrar varför jag alltid drömmer att mina vänner behandlar mig riktigt illa? det är typ det enda jag drömmer om nu för tiden. Vad betyder det? det suger iaf!

Nu sitter jag på alla shoppingsidor på nätet och letar efter saker som jag ska inhandla när jag fått min första lön ^^. Yeha ! Jag behöver unna mig saker känner jag. Jag vill ha den 25 Nuuu! dock så kommer jag jobba mer denna månaden så jag skulle vilja ha oktober lönen nu ? kan man inte byta plats ? :)

Föresten så har Greys anatomy börjat nu och det är UNDERBART! som jag har saknat det <3

Haha, en sak till. det var en på jobbet igår (som har glasögon iofs) som trodde att jag hade en cykel i nacken? att min tatuering var en cykel? Herre hjärtanes.. Jag hoppas verkligen att hon har fruktansvärt dålig syn ..

Om jag var en viking!


Som Ted så fint sjunger för mig just nu. Jag hade nog klarat bra mycket mer då, jagat djur och slagits för mitt liv på fälten, grävt guld och bytt mina hästar mot en bit mark. Det kanske är ett härligt liv? Jag skulle vilja prova! Jag vill prova allt, eller aá nästan allt ..

Ännu en dag har nu passerat i stagneliusskolans storkök och fler och fler av eleverna börjar känna igen mig och faktiskt vara trevliga mot mig fastän att jag är mattant. Snälla barn, ni borde vara snällare mot mattanterna? som dom står i och ställer upp för er och ni bara klagar ser sura ut och underskattar dom. Ryck upp er för tusan, utan oss skulle ni vara vrålhungriga och få lägga ner massvis med pengar om året för att käka några svettiga burgare på donken. Fast nu öppnar ju Max imorn så då blir det ju lite fräschare för er iaf ..  Tycker du att maten är äcklig? gå med i matrådet för fasen och var inte så lat! :)

Imorgon blir det jobb på Jenny istället och jag har även nästan fått in en fot på Harrys nu om jag har tur. awesome!

Bartenderkursen som skulle vart i götet blir nu inte av för att det var för få anmälda. Så jag ska fixa körkortet nu innan året har passerat och sen blir det nog en kurs i phuket i Januari, om jag vågar ge mig av dit.. Jag lär ju vara yngst där borta bland alla norskar och stockholmare.. Såg den nya tvserien som min bartenderskola håller i den heter "bartenderskolan" och går på tv3 klockan 22.00 varje tisdag, den kursen var i Kos så det kanske är lite mer supande där. Men jag vill ju inte direkt bli bortrövad eller nedsupen under min utbildning.. Vi får la se!

Nu ska jag göra mig lite käk :)

 

Jag vill ha sommmar och Jeansväst !


08.03


Med svullna fötter och värkande nacke beger jag mig till jobbet i hopp om att bli lite rikare!
Måste ju tydligen ha råd med flygbiljett till Phuket i januari... Som jag längtar!

You had me at "goodbye"


det är desvärre så det är, man vet inte vad man har förän man förlorat det och då är det tyvärr försent att kämpa för att få tillbaka det. Jag kämpar ändån tror jag, eller borde man kanske bara sluta ..

Hemma från dagens jobb och ska snart dra igång med maten! Som om jag inte gjorde nog med sånt på jobbet? Idag är jag väldigt trött och väntar på att kvällen ska komma så jag kan sätta mig framför tv:n och kolla in det nya programmet "bartenderskolan" som jag skulle medverkat i om jag hade dragit till Kos för några månader sen. Men jag tog ju beslutet att åka till gbg i november istället.. tror jag? Har nämnligen skickat och frågat om jag får åka till Kos i januari istället, jag antar att jag längtar till värmen!
Tänk att jag hade vart tvkändis om jag hade tagit förra resan till Kos? fast det kanske bara hade vart pinsamt.. Man vet ju inte om det är mer som "kniven mot strupen" eller "Paradise hotel" där borta ..
Och det sista är väl inte riktigt min grej om jag säger så ..  Så jag klarar mig nog bra utan tvserier ^^.


21.00

Hemma efter ett litet firande av kanelbullensdag som infördes hemma hos sofie efter en lång dag på körskolan. Nu har jag disk städ och dusch framför mig och imorn blir det jobb. Jag har haft till en början en väldigt bra helg då jag för första gången var uppskriven på "listan" på Palace och drack gratis nästan hela kvällen, det var en galet bra känsla men bakfyllan var mindre nice. På lördagen blev det 22års fest och jag var fortfarande bakfull efter 3 groggar men slog sen till med en jäkla fylla och får idag lida av misstagen som då gjordes.
Nu sitter jag och suckar och undrar om jag ska säga förlåt till folk eller bara vänta och kolla ifall någon vill prata med mig igen ..

Jag vill inte dricka mer .. Jag vill inte träffa någon, bara vara.



RSS 2.0