Onsdag kväll

gokväll gott folk :)

Idag har jag haft en minst sagt trevlig dag med min kära skånska vän Salleeballe. ( Isabella ) som hon egentligen heter. Jag skulle gå på stan och köpa mig en Kjol, och kom hem med en hel del fler saker. Och sånt är underbart ^^. dock tog pengarna slut innan dom ens hamnade på kontot ;P.
Iaf så har det vart fruktansvärt gutt väder idag, tills det började blåsa, nu är det ju typ svinkallt ute.. suck, hoppa att det blir bättre tillimorn :) Kan tyvärr dock inte komma ihåg ett enda valborg som inte bestått av regn . Tusan :P .
Jag har även umgåtts en del med min syster idag, vi gjorde Tacos, fast med kyckling ist för köttfärs, det var mycket gott. Fast jag blev jätte mätt, men det är väl tanken ^^.
Köpte kinderägg också , I hopp om att jag skulle få värsta grymma grejen som jag skulle få sätta ihop och sätta klistermärken på, Jag tog två kinderägg och eve ett. Och SJÄLVKLART så fick hon en jätte rolig grej att sätta ihop som tog typ en halvtimma, och jag fick SAMMA GREJ i båda kinderäggen och det var bara två delar man skulle sätta ihop. Hur stor är chansen liksom ? . Herregud..
FÖRESTEN så hittade jag en SKALBAGGE i min macka idag som jag köpte i kiosken . DEN LEVDE !
det var jätte äckligt "/ jag tyckte synd om han .. och om mig .Jag gick tillbaka med mackan . och fick en ny :P Vilket jag inte ville ha, så jag slängde den ^^. jag vill inte köpa macka där mer...

Hade hoppats på värsta grillningen imorn och en lyckad stund framför en brasa, men nu blir det ju verken grillning eller brasa eftersom att det är totalt eld förbud överallt, Tusan ...
Får väl hoppas att det blir en trevlig kväll med ljungbyholmarna iaf och att man får några skratt under kvällens gång. För sånt behöver jag minsann :)

Snart fyller min kära vän Isabella år, hon blir hela 18! det ska vi fira med brakfest för hela bergkvara , och då ska vi minsann grilla :) Men hennes pappa är orolig... han är brandman ^^.

Sara kommer hem snart med, det känns oerhört trevligt. hoppas hon inte har glömt bort mig,. och att hon ninte är alldeles för brun ^^. Ska minsann sola imorn och nästa vecka så jag kommer ifatt :)

Nu ligger eve och pratar i telefon med Fredde, han har inte sett walk the line? jag blev snopen! och väldigt förvirrad, den filmen måste man se! så det får hon ordna åt honom nu tycker jag ^^.

Nu ska jag iaf sova, skulle duschat men orkar inte det , får la ta det imorn ist..

Sovgott folket :)









söndags kväll

gokväll :)

Nu ligger jag här framför tv:n och kollar på Van Vetereen . det är mycket trevligt ^^. Jag, zippo , ostbågar och tv är en väldigt bra söndagskväll må jag säga ! Dock säger inte zippo så mycket, han sprattlar mest och snuffar till lite ibland ^^.
Imorgon är det skola igen, kanske inte är något jag ser fram emot direkt men man måste ju ta tag i plugget lite :P
Nästa måndag är det minsann dags för Metallica i sthlm :) och denna gången kommer dom på riktigt ! och vi får väl hoppas att dom inte äter något olämpligt dagen innan eller bryter några ben :P då blir jag minsann besviken!

Jag skulle göra en baguette i ugnen för en stund sen , men ugnen här inne i stan är hel knas så nu är det rök och luktar bränt i hela lägenheten "/ fick öppna alla fönster .. och jag som fryser , tusan! Jag vill minsann ha en ny ugn. Det ska ju inte behöva bli såhär varje gång man ska laga mat liksom. Jag hoppas att lukten försvinner snart, annars kommer alltin här inne lukta sådär jobbigt skumt . och det vill jag minsann inte "/,.

På tal om sommar , Sommarjobbet har inte ringt än, Lite tråkigt "/ men ringer han inte innan sista april så ringer jag minsann själv!
Måste ju få tag på han för nu har man ju liksom slutat leta sommarjobb.

Pappa ringde nyss :) Han är i Brasilien och steker i 30 grader! fyy så skönt ^^.
Snart kommer nog sommaren hit med minsann :) Och Pappa med hoppas jag!!

Ha det bra :)

















HÄRLIGT HÄRLIGT.

shingeling*

Rätt mysig dag med piknick i parken . dock blåser det en aning , men så länge solen är framme så är det skönt :)

I fredags var det 18års fest i bjurnsnäs! det gick väl sådär, mycket trevlig förfest måste jag säga, med alla möjliga människor , kul att träffa alla gamla, det blir ju inte så ofta längre. Men det var även nytt folk, och sånt  är ju också en del trevligt, det är ju inte ofta torsås bor umgås med ljungbyholmare ^^.
Förfesten höll hus hemma hos Hanna, vi käkade lite tacos och sedan började vi korka upp, det var ett jävla liv när ljungbyholmarna kom igång , stackars torsås bor dom måste ju tyckt att vi var sjuka ^^. Men det är vi ju, så det är väl sanningen som kommer ut :P Iaf så drig vi sedan vidare runt tio tiden om jag inte minns fel, och vi landade i bjursnäs bygdegård där Mira Tilda och John hade 18års kalas ! Där var det blandat med folk faktiskt, Mira hade med sig ett litet estetgäng från sin klass och tilda hade med sig sina klasskompisar och johnny körde på  ännu fler ljungbyholmare :p så det var en rejäl blandning där med må jag säga .. tyvärr var lokalen för stor för att man ska kunna kalla det "mycket folk" hade vi däremot vart hemma hos någon så hade ju huset vart rätt fullt om man säger så ^^. det är det som är lite tråkigt med lokal fester, det blir liksom inte samma känsla ..Men jag hade minsann ganska trevligt så länge jag dansade däremot blev jag fruktansvärt arg men jag låste in mig på toaletten en sisådär 50 min ist för att skrika ut mina aggressioner :P tyckte det kändes bättre. dock hade varenda kotte stuckit när jag kom ut därifrån ^^. så jag ringde kära mor och begav mig hemmåt..

Igår var det melodifestival i Torsås på Lilla stage. Mycket trevligt som vanligt måste jag säga:) Hade hoppats på lite party efter det men inte så inte:P istället åkte jag runt med bror och hamnade på alla möjliga ställen . Det var rätt kul det med faktiskt, tills man blev fruktansvärt trött på nollan ochhans skrik:P Men då begav jag mig hem och somnade rätt snabbt :)

Idag är det dans , så jag får väl bara fördriva tiden liksom tills den är inne för att få upp pulsen !
ska bli skönt att röra sig lite, det var ju ett tag sen nu :P


Men vi hörs sen :)
Puss&kram'





( för mindre sudd och större bild, tryck på bilden ^^. )


                                 


             





jag kan prata jag ..

Jag har aldrig gått ut med mina känslor sådär mega mkt på bloggen. Har inte känt att det var aktuellt. Men såna här dagar då man är såhär less på allt så tycker jag att det kan vara rätt okej att utrycka sig precis som man vill. det kanske inte är så kul för folk att läsa när man sitter och pratar om hur trött man är på allt och hur ledsen man är på sina vänner . Och jag tänker nu defenitivt inte sitta här och tycka synd om mig och säga Varför blev det såhär? hur kunde just du göra såhär?. För det rör mig inte alls längre . För ärligt talat vi gör alla fruktansvärt dumma saker och vi skulle kunna svika vem fan som helst hur fan som helst. När man kommer in till sitt egna lilla EGO så finns det ingen som kan stoppa en .

Jag är trött på att alla utnyttjar
Jag är trött på att alla ljuger
Jag är trött på att folk säger så mycket som dom inte menar
Jag är trött på att folk inte förstår vad vänskap är och att man verkligen ska ta vara på det.

det finns ju självklart en fruktansvärt lång lista på saker , men det är väl detta som stör mig just nu om man säger så. Jag tycker bara att det är så synd att man tar varandra för givet nu för tiden. Att man tycker att man kankse kan göra nästan vad som helst för dom där vännerna kommer alltid stanna kvar typ.. Visst kan man förlåta en gång men vad ni/vi måste förstå är att det inte är okej att göra samma sak flera gånger. En gång kanske är okej , men om man gör om samma misstag, hur fasen ska man då kuna lita på folk . Vi är alla människor, vi har alla känslor. Vissa är ju fruktansvärt bra på att dölja dom men andra kan bryta ihop framför ögonen på en. och bara för att man kanske är känslokall så betyder det inte att man inte blir berörd av det . för ALLA har känslor inombords ALLA kan bli sårade. tänk på det. under ytan är vi alla ganska lika .

Gör inget du ångrar, tänk efter istället och ta vara på det du har. Annar går det förlorat en dag, och då kan det mycket väl vara försent att säga förlåt.


Jag har hittat min kamera , LOVE IT ! jag vet att den är jättedålig och förmodligen inte värt någonting efter alla gånger den fallit till marken, men hua mig vad jag saknat den och vad jag är glad att den ör tillbaka :)

Nu ska jag sova, lååååång dag imorn ..

sovgott :) <3



                                





TISDAG

God middag !

Nu sitter jag på kåren och tjuvlyssnar på den nyblivna fest sektionen som planerar ;)
Sofie Lovrén är en utav dess medlemmar  (: . Mycket klokt folk det här !

Slutade vid halv tolv ungefär men dock måste jag sitta kvar här eftersom attt vi har styrelsemöte vid 16.00 .
Lite tråkigt eftersom att jag hade planerat dagen igår och då såg den inte ut såhär kan jag ju säga ^^.
Pengarna börjar tryta nu och jag är hungrig som tusan, har sprungit till kiosken 4 ggr idag och mitt sockerintag stiger.
DET MÅSTE FÅ ETT SLUT , jag klarar inte av att ha ett sånt fruktansvärt sockerberoende. Om jag slutar nu så kanske jag kan börja spara pengar, och det vore ju underbart. Har faktiskt inte lyckats handla upp hundralappen jag har i min bössa än , och det är ganska så förvånande kanske med tanke på att jag är kankse så oansvarig .. kankse inte har något med pengar att göra men i mitt fal så suger jag på att planera upp vart mina pengar ska gå så hamnar dom liksom lite överallt. 
skulle behöva lägga mer tid på den där dumma skolan nu "/ , det är galet mycket arbeten speciellt i Svenskan , och den kommer att gå utför. Svenska B är inte det bästa kan jag ju säga. Men tyvärr så är det ju väldigt viktigt att få G i Svenskan självklart .. Galeeeet. 

Nu måste jag köpa en macka :) 

Hör sen (:
 










SPARA SPARA SPARA

Jag ska vara lika duktig som Jennie så nu har jag bestämt mig för att spara pengar till min resa som förmodligen kommer att ske mot sommaren , just nu ligger det en hundralapp där i och sju kronor ^^. och en femtioöring.
Jag tror det kommer att gå bra! eller hoppas iaf, Jag har bestämt mig för att jag inte får röra dom där pengarna... hur det kommer gå, blir upp till bevis .
Jag ska även bli bättre på att blogga, det händer ju nästan aldrig att jag gör det och när jag väl gör det så är det faktiskt ganska ointressant, men trevligt för mig att få skriva lite . det tycker jag om!
Nu ska jag gå och laga mat med mamma , Spaghetti och Köttfärssås får det bli :)

    Hadet :)






SÖNDAG

skönt, lovet är slut och den lyckan jag ådstakommit ( stavning?) under detta lov var kanske inte så mycket .. skulle sammanlagt säga en bio, en grillkväll och en galen fylla. Resten av tiden bestod messt av tomma tråkiga timmar med magont och feber framför tvn. att vara sjuk suger! jag har slösat bort ett lov på att göra absolut ingenting, tråkigt det där . skönt att sommarn kommer snart. fast nu när man har sommarjobb och allt så undrar man ju hur det kommer bli. jag har ldrig känt att jag skulle behöva växa upp, men när det visade sig att det var en självklarhet för mina vänner att ha sommarjobb så kom jag på att jag kankse måste tänka framåt snart.
Hade en väldigt trevlig fredag faktiskt dock ganska oförväntad . Det började med att jag satt vid msn i ungefär tre timmar och försökte få folk att gå med på grillpartaj någonstans i ljungbyholm vilket inte gjorde några framsteg . men sen runt fyra tiden så kom wactor och erik på besök och tog varsin bärs i mitt lilla tv rum. sen gick vi ut i solskenet och hade tänkt sätta oss på en trevlig uteservering någonstans men det var tyvärr fullt överallt. så vi satte oss på Italia och käkade lite god mat, som jag betalade ungefär 200 spänn för och åt en fjärdedel ungefär, inte alls kul! Iaf så kom Josse förbi och vi stack vidare till Jennie, korkade upp och körde lite ölspel. Madde ringer och vi möter upp henne och fortsätter sedan hem mot mig. på vägen hittar vi bortsprugne sofie och tar henne med oss ^^. väl hemma hos mig blev det ölspel och sanning och konsekvens. kvällen blev kankse inte så lång men klockan blev dock mycket ändån. det blev en ganska händelserik kväll med spionering och mycket skratt . det tackar jag för och jag hoppas att vi kan samlas snart igen allihopa, trevligt att träffa sånt folk som man inte umgås med alltför ofta :)
jag börjar känna att man kommer mer och mer utanför det lilla samhället nu, jag håller mig här och det känns som att dramatiken har sjunkt väldigt mycket, vilket är fruktansvärt skönt för man var så trött på allt. Nu försöker man bara hitta sina närmaste och försöka känna att man verkligen vet vart man har dom, tyvärr tynar det just nu.
vet inte vad som hände, men man känner sig galet besviken . sånt som händer, men självklart undrar man varför.
Påtal om annat så var familjen var på Big shoppingtur i sthlm under min lilla "magont" period. det var tråkigt , kände att jag skulle behöva "utöka mitt klädbestånd" .  Men jag fick det utökat med lite hjälp och jag fick inte hem vad som helst :)
 En gång hade jag ett par Tiger jeans som jag var fruktansvärt kär i men jag pajade knät på dom i somras när jag självklart vurpade med moppen och ända sen dess har jag letat efter dessa byxor överallt men inte kunnat hitta den modellen någonstans . Självklart fanns dom i sthlm och underbart som det var så köpte mamma med sig dom hem :)
det kallar jag skönt som tusan , fy vad jag har saknat dom jeansen . Tyvärr så tycker jag inte om färgen som byxorna har nu, tycker mer om dom uppnötta. så nu får jag väl se till att nöta dom här lite också så jag känner mig hemmastadd i dem ^^.


Måste ju även berätta vad jag lyckats åstadkomma under denna ensamma lördag jag hade igår ^^.
Det var nämnligen så att jag begav mig till Hemtex häromdagen och köpte mig ett par mörkläggande svarta fruktansvärt casual rullgardiner som skulle kunna hjälpa mig att somna om dessa ljusa sommarmornar.
Iallafall så kom jag hem med dem och mamma skulle hjälpa mig att sätta upp dem, men så säger hon att det aldrig kommer att funka för att fönstret kommer att gå sönder eller vad hon babblade om, i vilket fall så ställde hon undan dom för att hon skulle lämna tillbaka dom. Men envis som jag är (; så plockar jag fram dom så fort hon är utom synhåll, och med hjälp av borr, skruv och mejsel så tar det mig mindre än en timme att sätta upp dom :) det är sånt här som får mig att tänka att jag kankse valt fel inrikting ^^. Det kanske inte är något att skryta med men jag är minsann imponerad över min talang ^^. har ingen såndär flashig bild som kan bevisa hur vackert det blev men jag har iaf resultatet på en bild nedan . well I did it ;)


Ska försöka plugga lite idag , vet bara inte vart jag ska börja .. finns ju en hel del om man säger så ^^.
Men först blir det lite käk :)

        shaoo :)

                         







Torsdag

gokväll folket!

sitter hemma hos mig vid köksbordet med min kära vänner ^^.
har precis fått reda på att min text står i en annan stil på Moas dator , förstår inte . det gör mig irreterad ^^.
Sallee plugar på provet hon aldrig kommer klara .. Moa lägger upp bilderna vi aldrig kommer vilja se och jag knäpper en heineken och ser på^^. sicket rimm.
Idag har jag vart på anställnings intervju, och det lönade sig vill jag lova så nu har Lilian för första gången ett sommarjobb :) KANONERS . Hoppas bara jag kan få ledigt midsommarveckan... det hade vart finfint ^^.
Moa ska äta kyckling nu, jag tror att det är glasbitar i den .. så hon äter med pinsett och förstoringsglas ! Mycket smart vill jag lova .
delade ut studentmössororna till våra kära treor idag , en hel del vill jag lova :D Men det var kul faktiskt ^^. dock så var det en hel del fel och det är ju tråkigt för det är ju mig dom blir arga på om jag ger dom en mössa med fel tryck :P Attans .. sånt man får ta ^^.

Sista sommaren nu innan det blir att dra ut i stora världen .. känns helt galet, hoppas att sommaren blir minnesvärd och trevlig. saknar såna där soliga fina dagar med bad och grill . underbart !

nu ska jag gå över till grannen .
Puss&Kram 



None











RSS 2.0