Längtar till helgen


Jaha, då var det måndag igen! Fattar inte hur tiden kan gå så sknnessjukt fort, men det får jag väl lära mig en dag det också!

Idag blev det som sagt en fika med syrran på stan och en jakt efter halsdukar och annat mysigt. Kom hem utan något i tygstil och hade istället lite inredningsstuff till hemmet! Alltid lika kul :)
Optikern gick okej, det finns inga svar på hur man läker ögon med syrebrist och ljuskänslighet annat än att ge dom just syre och mörker. Så jag satsar på det!

Jag har även svängt runt Ikea och maxi med far idag då doftljus och glas stod på listan! Nu har jag fixat ännu lite mer i hemmet och jag har två relativt nyköpta prylar som jag inte har en aning om vad dom ska fyllas med eller stå för någonstans, suck.. Som tex. den här, jag köpte den på marknaden och nu har jag inte en aning om vart den ska tas vägen?



Har iaf gett mig på att plantera kryddor igen, börjar med mynta så får vi väl se om det klarar sig :P.



Nu sitter jag i min onepiece och har just avnjutit en marsglass! Tvn står på ljudlös och jag fortsätter att öva på gitarren, jag undrar om den vet hur mycket jag tycker om den? Trots att den gör att jag får ont i fingrarna! Den är fin :)

Nu skriker iaf sängen och det är nog dags för mig att få den tyst! Men inte riktigt äään, måste-spela-lite-till! Får se när det blir dags ^^.


Lugna fina söndag

Sedär, nu är jag på hemmaplan igen efter att ha spenderat hela dagen hos mina föräldrar! Min syster är hemma från gbg en stund för att hon nu har höstlov och det firade vi med fajitas, bärs, en hel del prat och Isak strand. Jag hade även med mig guran och den har gått stup i ett hela dagen så imorgon kommer fingrarna mina att lida. Men det gör inget för jag har lärt mig en Isak strand låt och jag är överlycklig! Han är verkligen helt galen..

Gårdagen i smedby var typ underbar, vi började med en gt, övergick till fisksoppa i boullabaisse stil med vin och avslutade med något gräddaktikt som smakade citron. Vi hann även med lite buzz och ytterligare några glas vin. Jag älskar verkligen familjemiddagar (med andra familjer) i detta fall brorsans sambo. Självklart är vanliga familjemiddagar också fina, men jaa ni förstår ^^. Tack för den kvällen säger jag iaf :)

Imorgon blir det en fika på stan med syster och sedan har jag tid hos den där ögonläkarn. Hoppas på bra svar denna gången!
Nu ska jag krypa ner och försöka få tankarna att stilla sig några timmar.


Helg och bakfylla!

Idag är lördagen här! helgen har just börjat men är samtidigt på något sätt alldeles strax slut.. Gårdagen spenderades till början på en marknad med en fin gammal vän, jag åt langos för första gången i världshistorien och jag bar vantar och stickad tröja (det börjar alltså bli kallt nu..). ca 700 kronor fattigare kom jag hem med både älgkorv, ljuslykta, pumpor och marknadsgodis ( och lite annat smått ). Kan bli lite fundersam över hur allt kunde kosta så mycket? Jag som tyckte allt var så billigt..
Efter en bilresa hem en välkommen hem kram till min syster och två bärts senare var jag på språng två hus bort och jag var redo för tacos. Det blev matmys, pratmys, musikmys, monopolmys och lite ardbeg på det! Jag fnittrade förvånansvärt mycket och bad om ursäkt ett flertal gånger genom att säga "alltså jag vet inte vad som hände" ^^. Jag hade iaf trevligt och det tackar jag sofie och co. för :).

Idag har jag väl mått sisådär men fick ändå ett ryck och började storstäda. Så nu tre timmar senare är lägenheten dammsugad 2 gånger, skurad, avdammad och jag har även skurat bakom spisen! + där tycker jag!
Nu är jag borta hos mina päron och vi är redo för att åka på familjemiddag i smedby, mys :).

lite av dagen i bilder!


Höstmys

God eftermiddag!
Nu sitter jag hemma i kökssoffan hos päronen med en kaffe i handen och spelar wordfeud medans pappa fyller lägenheter med goda dofter från äppelkakan som står i ugnen.

Brevid mig sitter snuff och buffar lite i hopp om att jag ska klia han bakom örat. Han är alldeles för långhårig nu och det vet han nog om, för han börjar både se och höra dåligt ^^.

Idag ska jag iväg en tur till ögonläkaren i hopp om att mina ögon någon gång kommer läka. Efter det blir det lite höst inhandling, då jag ska mysa upp lägenheten med höst blommor och ljus! :)

Ikväll väntar ett bodyjam pass och jag kan knappt bärga mig tills imorgon när torsåsmarknad äntligen är här !!!
Inte för att det hade någon som helst koppling med varandra men jag kan faktiskt ärligt knappt bärga mig :).


Mys*


Mums :)


Sedärja, ännu en dag med "ledighet" har passerat och vi är nu även en dag närmare den såkallade vintertiden.
På söndag, om jag minns rätt? Ställs klockan fram en timme, vi kommer in i mörkare tider och vi får tyvärr en timmes mindre sömn. Meen vi är även mindre än 2 månader till jul, vilket känns galet bra :) jag gillar jul!

Idag har jag sysselsatt mig med något som jag verkligen inte tycker om.. Jag har bakat! Tyckte det var dags för mig att göra mina livs första cupcakes och ja'a tack, jag blev faktiskt nöjd :)

Hade även mamma och pappa över på middagsbjudning, några pils och tv tittande! Blev en helt okej onsdag :)

Nu ropar sängen och jag längtar redan efter morgondagens frukost ^^. !


Sumbis


Varvar just nu ner lite grann efter en träningsmorgon som hette duga!
Gårdagens sumbapass gick utomordentligt bra trots motgångarna och jag svettades minst sagt som en gris.
Tog även tillfälle i akt att gå på ännu ett pass idag runt lunch för att få musklerna att vråla ännu lite mer och självklart för att få se att sofie sköter sitt jobb som instruktör bra! ;)

Morgonen började med min sovkompis väckarklockan runt halv 7 snåret men tur för mig var det bara att somna om. Underbart att vara arbetslös! Såhär ser en vanlig frukost ut hemma hos mig, jag har nu kommit in i mörkperioden, annars brukar jag oftast gilla äta med solen inskinandes i mitt lilla tvrum. Mysigt iaf :)


                              


Nu är jag iaf nyduschad och planerar för en lite vända på stan innan jag beger mig hem till päronen på tisdagsmiddag! :)



                                                   


Ledigt

Här är jag igen, i min lilla lägenhet på kattrumpan. Arbetslös, eftermiddagstrött och allt för fundersam.

Det är nu, vid den här stunden som jag ser att dom nya värmeljusen jag tände vid frukosten håller på att brinna ut och det är då jag förstår att jag har alldeles för lite för mig.. Jag sitter på exakt samma ställe, i exakt samma kläder och tvn rullar på exakt samma kanal. Visserligen är ljusen köpa på IKEA så hållbarheten är väl en aning lägre än standard. Men jag borde ändå skämmas lite..

Idag ska jag träffa min gamla vän på en kaffe och senare ta med mig träningsskorna för att utmana mig själv på ett sumba pass. Det är min kära vän sofie som håller i sumba passet och jag är ytterst stolt att hon är så duktig att hon får hålla i lektioner! Det ska iallafall bli väldigt kul att få se henne beordra folket i salen ;).

Är jag den lataste människan i världen? ärligt talat? vad gör alla andra som är arbetslösa?
Nu ska jag iallafall städa upp lite och sen blir det lite middag på schemat :).





I dagens läge är jag en aning ljusare i hårbotten och har gröna ögon. For real.

RSS 2.0