gaaalning :)


Fredagen avslutades igår med att spela wii från 3 till halv 6 på morgonen :) Vi var helt enkelt inte trötta efter all trance och hardstyle som dom dunkat i oss inne på Vallen. Kvällen var ung för oss så att säga! Så ja, det blev ännu en natt på trions soffa, jag börjar bli rätt van nu, men i natt var det jobbigt att sova eftersom att klockan redan var 6 då och då har det redan blivit ljust ute.. Jag kan inte sova när det är ljust? så jag fick istället ha filten över huvudet och andas var tionde minut ^^.

Idag är det triathlon som gäller på kattrumpan och utanför mitt fönster klappas och jublas det, just här utanför är det bara 10-20 meter kvar till mål så dom skriker på alla som springer förbi, rätt kul faktiskt :)

 

Men jag jublar inte värst mycket ^^. Jag sitter här med guran och över lasse låtar som vanligt, håller utkik efter vad som kan tänkas hända under kvällen! dock ser det inte så just ut.. hade velat grilla :) men då skulle man väl gjort det nu och inte om några timmar "/ .




Fredag och äntligen lite sol :)


Sedärja, då var fredagen äntligen här och trots stormen ute så har vi illafall lite sol på oss i lilla Kalmar denna helg :) . Jag har inte kommit så långt än idag, vaknade runt tio och kom på att jag inte hade någon frukost hemma.. Så jag tog en snabbdusch och begav mig mot konsum :) och beslöt mig även då för att bjuda mamma på lunch så nu har jag precis avslutat den nyttigaste måltiden på denna veckan minsann! Känner mig riktigt stolt faktiskt :) .. Fast blev lite ledsen när mamma kom hit och såg jätte häpen ut. jag frågade varför hon var så förvirrad? och hon sa bara " du har gjort sallad? Gud vad duktigt :) eller vad god den ser ut! " Jag äter ofta sallad! fast då äter jag bara typ majs eller andra saker. Jag är faktiskt ganska nyttig :)

Mums :)

 

 

Jag har börjat röja garderoben nu, igår när jag tittade in så hade jag fyra klänningar som jag alla bara använt typ en gång .. Så nu hamnade dom på tradera och jag hoppas att jag kan sälja dom så fort som möjligt. Dock förstår jag ingenting hur tradera fungerar? hur gör man? Jag försökte iaf :)

 

Nu ska jag gå och planera min fredag minsann :) Trevlig helg !


Jag lyckades !




Min kladdkaks kunnighet är tillbakaaaa !
Hård utanpå, och kladdig inuti :) Nu är jag glad!


"tippa aldrig på fyllen"


I morse klockan kvart i fyra vaknade jag av att ante varg knackade på dörren till toaletten.. "lilian, hur mår du ? ska vi dricka lite vatten  nu?" Vatten behövde jag nog, det är konstigt nog att jag kunde gå till toaletten utan att ramla. För jag såg ingenting, och jag kunde verkligen inte prata utan att det blev helt fel ord jag sa. Stackars anton .. Han tål ju hur mycket som helst? och jag blir alltid den som får sitta fram mot småtimmarna och dricka i hans takt ^^.

klockan halvtolv kom min syster och hämtade mig, jag var fortfarande onykter men en timme och 2 liter vatten senare stod jag på tippen med syrran och brorsan för att göra oss av med en MYCKET liten del av alla våra saker vi samlat på oss i 20 år ^^. Fasen vad bråte! det var dock rätt sorgligt att slänga alla leksaker och gamla grejor man gjorde på lekis. Men man måste släppa taget ^^. 
Jag kan säga vad jag tycker och jag tycker aldrig ni ska åka till tippen när ni är bakfulla .. Jag höll på att ramla i en och annan container.. Och "tippa" heller inte pengar på fyllen för den delen ..










Den här klänningen vet jag inte om jag vågar köpa, jag vill! men jag är rädd att folk tycker jag ser tantig ut ? jag tycker den är söööt !


Winnerbäck och barré ackord..


Och så var det måndag, första dagen efter den korta men underbara helgen.
Gårdagen spenderades med min kära Jennie på Borgholms IP i lycka att få se Lasse med stort dubbel v. set listen var grym ( mest för att jag kunde alla låtar utom två ) men det var ju dom absolut bästa. Vi som så många andra trotsade regnet och sjöng med glädjetårar i ögonen. jag kan inte mer än medje att det var underbart!
Idag sitter jag självklart och försöker lära mig några lasse låtar på guran, men ack ..
Alla låtarna inehåller barré ackord vilket är det enda jag inte lärt mig än typ .. det går ju inte? jag har typ mega korta fingrar och får typ kramp i handen varje gång jag försöker mig på det dumma F-et ..
Innan dagen är slut ska jag iaf kunna dra ett och annat barré, det har jag som mål minsann :)

Idag skiner tillochmed lite sol utanför mitt fönster, finemang!
dock är det inte alls samma värme sen förra veckan :/ . Men så länge löven inte faller eller det regnar så är jag glad :)

över till barré och texter..





( barré ackord är ett ackord där ett eller fler fingrar håller ner alla strängarna samtidigt, i mitt fall pekfingret på bilden )

Push it to the limit.


Helt död sen igår.. ärligt talat, helt död! Men den vankas fest ikväll igen, nu är jag bara hemma för en liten paus och om en timme tar jag cykeln i spöregnet igen för att påbörja dag 2 för semesterfirarna! Just nu verkar inte vädret ha någon betydelse, och inte vad man dricker heller. Det är ju trots allt sommar! Men frågan är hur pigg man kommer vara imorn på Lasse?

fem ord för denna helgen, och det är ; Push it to the limit .. För det är exakt det jag gör just nu .

Jag är inte alls deppig :) , bara väldigt trött ^^.
trevlig helg i spöregnet!

have you heard about the bird?

well everybody heard about the bird. the bird is the word!

Haha, måsungarna som bor på min innergård  är verkligen älskade av alla :)
dom blir bara större och större och grannarna börjar bråka om vem som ska ge dom vatten om dagarna ^^. idag när jag kom hem så stod det en tant och pratade med två killar som gick förbi, hon frågade om dom hade sett fåglarna och att hon skulle visa dom för pojkarna :D
Haha, tydligen blev den ena fågeln jagad av en hare häromdagen också .. knasigt ^^.








en regnig helg

det ser ut att bli regn nästan hela helgen, men man ska inte deppa för det right? :)
vi kör på som vanligt ändån och hoppas att humöret är desamma fastän man blir krullhårig och har blöta fötter! stackars jennie som hatar blöta fötter .. Ikväll blir det bio och efter det beger vi oss nog vidare till esplanaden för en dos rakia och trevligt sällskap :) förhoppnisngsvis en hel del hardstyle också .. ( inte direkt min favorit musik ) Men alla har ju olika smaker och allas viljor måste tas ut så att alla blir nöjda och glada ^^.

twilight står på menyn och jag har väntat alldeles för länge för att se den senaste :)

Jag önskar er en trevlig helg! på återseénde^^.

 


Gold strike ..


En lugn onsdagseftermiddag hemma på landet med familjen grillen och vädret slutade med 2 flaskor champagne och gold strike på krögers.. Jag träffade mina kära vänner Moa Larsson och Lina Göljen :) och Lina fick mig på andra tankar än att sova! mycket prat om mycket människor och alldeles för många minnen, när champagnen var slut så tog jag beslutet att dra ut, det är ju trots allt halva priset tänkte jag ? Jag lämnade iaf plånboken hemma men inte gjorde det mig något för när jag kom hem vid fyra var jag både odrägligt full, vrål mätt och hade trevligt sällskap! Mycket bra kväll!

Impuls är bäst




B&J, inte bara för mångmiljonärer!

idag är det tisdag, vilket betyder att imorn är det onsdag! vilket betyder att imorn ska jag få tillbaka mitt långa hår :) och vilket betyder att Jennie bara har två dagar kvar innan hon får semester Yeeehaaaa :)

Idag skulle jag och jen sola! Fast vädret var inte så fint, så vi satt mest och surade istället .. sen gick vi igenom min garderob för att hitta kläder som vi kunde ha när vi gick på stan. Det kallar jag skumt? jag hittar inte ens kläder som jag kan gå på stan i. vadfan ska man då ha på sig till helgen? åh.. Jag får inte plats med mer kläder i mina lådor men ändån säger jag hela tiden att jag inte har några..

Det blev iaf en stadsrunda och efter lite beslutsångest så gick vi in på Ben&Jerrys och köpte varsin strut med två kulor :) och det kostade bara 35 kronor? har hört rykten över hela stan om att det är svin dyrt och att man typ inte kan handla där ifall man inte äger en chrysler och villa på stensö? Men det är väl dessa snåla kalmariter som tycker att allt är dyrt antar jag.. Glassen var iaf god och nu är jag glad :)
Jennie är nog världens bästa vän, jag vet iaf ingen bättre!

MUMS <3


aldrig mer ALDIG!

Jag är världens bästa kladdkaks bakare, ärligt talat VÄRLDENS BÄSTA!
Men något har hänt .. något sinnessjukt konstigt fett fel har uppstått, någon, kanske ugnen? har lagt en förbannelse på mig. bakade en kladdkaka igår som inte blev kladdig, och på receptet stod det: den kladdigaste kladdkakan.
Jag gav den till mamma och gjorde en ny idag, gissa vad som hände? inte ett spår av kladd.
Allt jag vill göra är att äta en kladdkaka med vispgrädde och florsocker, är det för mycket begärt?
den här ugnen borde dödas, ännu värre, den borde skjutas... Nu är ännu en kväll förstörd, åh ., jag kommer aldrig bli på humör igen :(

sista sol dagen?


Smhi ändrar sina rapporter var tredje sekund, man vet aldrig vad som kommer hända! Man behöver ju inte ens sitta och titta på den där dumma sidan för dom har inte ett rätt. Dock är jag orolig nu, tänkte sola idag men alla tänkbara medmänniskor verkar upptagna och nu står det helt plötsligt på smhi att det ska vara grått imorn ? och Fredag REGN och lördag .. och molningt resten, JAG MÅSTE SOLA IDAG! Tänk om detta är sista dagen på hela sommaren med sol ? .  Åh, jag har inte fått bort min dumma jobbarbränna än! Jag måste göra ngt åt detta.. NU !

Men först måste jag ..

skriva in mig på arbetsförmedlingen
boka tatuerings tid
gå till frissan
köpa brassestol


skynda skynda :)
Snälla dö inte sol.. jag behöver dig några veckor till!

Jag tror Boris hämnas på mig ..

Av någon anledning kände jag mig väldigt trygg imorse klockan halv sex, då jag tog sista shotten boris och slumrade på Jennies soffa. Jag kände mig också så himla trygg och härlig när jag vaknade fyra timmar senare och märkte att jag inte var bakfull! Självklart var jag inte bakfull? jag var ju fortfarande full.. Jag har iallafall mått prima hela dagen och känt mig sådär awesome men även lite orolig över att bakfyllan inte kommit än. ( har ju hört att alkoholister aldrig blir bakfulla ). Men goda nyheter, nu mår jag väldigt dåligt så nu är allt som det ska igen :)

Gårdagen var "fett me knas" och grymt omtumlande faktiskt, det hände en hel del om man säger så. Väldigt mycket posetiva saker :) och fruktansvärt mycket roliga saker! Det var en förfest som blev till en fest och sedan slutade i efterfest, allt på samma ställe , mycket bekvämligt!






Haha, här hamnade dom resterande bilderna som inte hamnade på face'an . Tro mig, dom andra är betydligt finare ^^.


Sammanfattning av kvällen? ungefär : 1 2 3, Fanta å Rosé !

blixtar och dunder !

det blev en sen men väldigt trevlig kväll igår med mamma i borgholm :) Uffe var på topp och ett tusantals fulla 40 åringar skrålade för fullt ^^. Synd bara att jag inte lyssnat in nya skivan . kunde inte en enda låt.. Ganska pinsamt! Men det var en härlig stämning och mamma var på topp humör så det gör ingentingen :)

Jag ser väldigt konsig ut på bilden .. Men mamma är fin :)

 

 

Denna morgon vaknade jag vid fem och gick upp för att ta ett glas vatten, solen hade precis gått upp och vädret var kanon :) . fyra timmar senare vaknade jag av att åskan höll på att slå ner i lägenheten och det var översvämning under mitt fönster efterssom att det stått på vid gavel hela natten. galet att vädret kan skifta så himla mycket? Jag hade hoppats på grillning idag och även lite bergkvara vattenfestival, men istället blir det nog lite party i en etta på esplanaden med bosnier och rakia ;)

Nu ska jag ta mig en dusch så att Jennie inte tycker att jag är ofräsch när jag dyker upp där borta :)






Det är inte bara jag som är galen ..

dagarna har gått och skola blev till arbetslös, vinter blev till tropiskt "exotiskt" fruktansvärt fuktigt och skållhet sommarklimat. Nästan allt jag längtade efter inträffade och ändå är jag missnöjd?
Jag har sista dagen kvar på sommarjobbet imorgon och jag hoppas med hela mitt hjärta att det (som jag tycker) underbara vädret håller i sig. Jag vill sola bort min fruktansvärda bränna och jag vill grilla i solskenet med min underbara vän Jennie Walfridsson. Jag är inte redo för vintern, inte än! och jag är absolut inte redo för livet, ABSOLUT inte än.

Imorgon ska jag med mamma till den grymma nedslagna slottsruinen i borgholm och dricka cider, äta kyckling och lyssna på uffe när han svamlar och berättar för oss att detta är den sista sommaren, som vanligt. Det är så jag vill ha sommarkvällarna, om och om igen, med någon jag tycker om i värme med några cider och härlig musik.
Kommer jag få uppleva den nästa år? vem vet vad jag har tagit vägen då ? det enda jag vet om mitt liv nu är att jag ska gå den där bartenderkursen och jag ska göra allt det där alla tror att jag inte kommer göra. Gå min egen väg, skapa ett eget liv.

Jag har haft en galet bra sommar hittills har träffat nytt folk, lärt mig nya språk, druckit tequila, grillat mashmallows och solat med min bästa vän! Och nu blir jag snart ledig så då drar det igång igen hoppas jag :)
Om värmen försvinner så straffar jag den som behagar vädret. Den enda sak på den jord människorna inte härskar över men som vi alla vill styra.


här har vi midsommar; glädje, tårar, lekar och strawberry daquiry!



RSS 2.0