allergi och armkramp

gokväll kära livskamrater !

Jag sitter här . helt utmattad efter en lång utmanande upgift !
Jo jag är nämnligen trött på att vakna till solljus när jag sover här på landet så jag bestämde mig att dra ner filtarna från fönstret och med det är det alltså dags att komma in i moderniteterna och hänga upp en såndär rullande gardin ! vilket självklart är mycket svårare än det faktiskt låter.. tro mig ! och inte bara för att mamma köpt en gardin från typ tyskland med dansk/norsk bruksanvisning utan taket mitt verkar bakom den tunna plankan även vara beklätt med sten av något slag så det går ju absolut inte att skruva fast den vackra saken till taket. jag antar att när detta hus bygdes för hundra år sedan så fanns det väl förmodligen inte rullgardiner så dom behövde väl inte tänka på att taket kankse inte skulle vara gjort i sten . Varför bor jag då här? varför krånglar jag till mitt liv? Jag vill tillbaka till min mysiga trånga varma dammiga lägenhet med min trasiga spis och min fina "glastavla" som jag ritar på hela dagarna med mina fina färgglada whiteboard pennor . jag trivs där i ensamheten, jag börjar tillochmed tycka om tanterna som sitter och stirrar på mig nere från innergården hela dagarna när jag står ute på min "landgång" eller vad det är . dom tanterna börjar bli en del av mig nu, deras fula hattar och deras möbler som dom ställer över hela gården . Sen tycker jag om den söta gubben som har en chihuahua, jag tycker det ser så mysigt ut att en gammal gubbe köper en liten fjutthund! Men jag antar väl att han kollar för mycket på tv och att han går efter Hollywood trenderna . lilla söta gubbe.

Idag har jag vaknat upp hemma hos anton, det spöregnade ute ! det lät som att det hoppade omkring någon på taket, men det förstod jag ju naturligtvis att det inte gjorde. Anton har byggt en altan, som är lika stor som stugan . så nu kan han ju bygga ett tak över altanen också så kan man ju liksom få plats? det tycker jag låter rätt smart iaf ^^.
igår var vi på bio, såg public enemies , den var KANON! 4,9 av 5 måste jag säga! jag vill se den igen , och igen och igen och igen . Johnny depp är min hjälte :)


Men jag kan ju fortsätta att berätta vad jag har gjort idag , efter att jag vaknade upp så gjorde vi äggröra och bacon, asome! anton gjorde någon nudelröra med fetaost och champinjoner också , fast den var inte så god...
sen gick jag till busshållplatsen, missade fel buss och väntade två timmar på rätt... tur att jag vet hur man sysselsätter sig själv annars hade det vart en jobbig dag! jag köpte mig en tidning som jag läste under tiden, mycket mysigt och nu känner jag mig även lite uppdaterad om världens skväller, skönt !
sen kom jag hem till landet och jag lagade potatismos, köttbullar och brunsås med syster, och till det säger jag bara att husmanskost rocks! det var så länge sen jag åt vanlig mat liksom! eller jag kanske ska säga att det var så länge sen jag åt mat utan bea-n ... pinsamt jag vet .. Men jag är i mina bästa ungdomsår, vi äter inte stadig kost ..
eller inte jag iaf , men jag lagar maten själv åtminstone . jag är ju trotsallt påväg till att bli kock :) . dock är bea-n inte hemmagjord ..
efter matlagningen så somnade jag i solskenet på altanen , grymt skönt! men när jag vaknade hade solen försvunnit och klockan slagit åtta. då var jag ganska kall ..

Nu känner jag inte att jag har orken att stanna uppe längre , jag har bara en sak kvar att säga och det är att jag friserade zippo idag och han blev väldigt söt . Men nu har jag fått ut allt för dagen så jag tänker sova .. åh fy vad jag gäspar .
sängen bums !

sovgott folks (:

( allergien fick jag när jag klippte zippo och armkramp fick jag alldeles nyss av stentaket .. glömde liksom poängen , brukar bli så .. hejsvej)






                                                            


for all thoose broken hearts out there


godkväll livskamrater

min dag har tyvärr bestått av lathet och fet mat .
det blir alltid så när jag inte planerar mina dagar, dom slutar helt och hållet med fetma ^^.
vaknade klockan tio av att min kära bror ringde och sa att han ville hämta sin gitarr , så jag gick och låste upp dörren sen gick jag och lade mig igen . nästa gång jag vaknar så är klockan kvart över ett! oups ...
Jag skulle ha gått upp vid tio , men när jag ligger i min säng så vill jag inget annat än att ligga kvar , och jag har ju LOV så jag borde ju få ligga kvar eller hur? men näe inte enligt mig . Lata unge !

Sara och Hanna kom förbi igår, vilket gjorde mig förvånad för det var ett jäkla bra tag sen måste jag säga ^^.
Nu har vi iaf strukturerat upp våran trevliga resa lite och det känns jäkligt bra att vi faktiskt planerar för då kanske det inte går åt helskotta ändån ^^. Sara ska så duktigt gå på informationsmöte klockan nio på morgonen dagen efter att vi kommit dit , det kallar jag strongt ! sen ska vi gå på marknad och turskiskt bad och så ska vi hyra båt ! låter som en jäkla bra resa just nu tycker jag minsann (; .
kollade upp vädret där borta också häromdan med mamma, så såg jag att det stod 25 grader och jag blev väldigt förvånad och ropade på mamma och frågade varför det var så kallt där borta ? då sa mamma , kolla vad det står under lilian, det där är natt temperaturen och så pekade hon på siffran som stod över och där stod det 37 minsann ^^. haha 37 grader? jag kommer dö:) . Behöver nog ingen bastukväll där borta iaf !
Sen har jag upptäckt hur billigt det blir att handla "på" taxfree . eller hur man nu säger ^^. så jag har redan börjat planera vad jag ska köpa på flyget :) dock hoppas jag att jag inte gör av med allt för mycket pengar där för det ska ju räcka till heeeeela veckan också .
Jag vill åka nu nu nu nu nu :)
Men först är det ju RixFM också , får väl se hur det blir :P


Ikväll blir det bio , vilket känns bra för jag är så himla sugen på popcorn :) . det är bara det att det är så dyrt nu för tiden "/ . två biljetter för 200 spänn liksom :S . värsta rånet ! . jag kommer ihåg när en biljett kostade 60 , det var trevliga tider :)

Ikväll ska jag skänka en tanke till alla som sitter hemma och är förkrossade , jag vill att ni ska veta att det ni går igenom har vi alla gått igenom någon gång och ni är inte ensamma ikväll . vi är hos er och vi vet hur ni känner .

nu ska jag kolla vidare på tvn :) .
See ya !

en flaska och en kork

gokväll kära livskamrater .

kvällen blev inte alls som jag ville, jag har försökt reklamera kattrumpans fina gräsplätt stora delar av kvällen . jag har försökt få folk in hit till denna mysiga lilla del av vår ruffiga stad . Jag var så galet sugen på grillning och några glas vin eftersom att jag inte haft allt för många såna kvällar denna sommaren tyvärr. Men jag fick inte speciellt mycket respons från er , to bad ! Men just nu är jag glad att jag inte begav mig ut ikväll för jag har just snyftat till en utav dom bästa filmerna jag sett på länge "the lakehouse" . den gav mig en fruktansvärd livsglöd och nu vill jag bara leva mer och mer och mer . Men då måste jag som sagt komma ut .. Jag ska nog sluta sitta här och inte höra av mig till någon. Jag bara väntar på att någon ska höra av sig till mig och så sitter jag och är dyster för att ingen gör det . Men jag kan ju lika gärna höra av mig så jag får ngt gjort ! dumma Lilian som tror att livet rullar av sig självt . Jag behöver en rejäl spark i röven helt enkelt ! måste komma upp på mina fötter och börja leva igen , leva som jag gjorde förr . Jag bara levde levde levde och levde , det kallar jag livsglöd !

Så nu ska jag leva ! Men först ska jag öppna flaskan , sen kan vi börja !

Mer imorn gott folk .
Sovgott :)

get out !

godmiddag!
Jag sitter i mitt nymöblerade och numer väldigt trånga rum eftersom att min säng är så gigantiskt så har jag knappt någon plats att ha datastolen på . ioch för sig är det inte sängen som är gigantiskt utan den förbannade sänggaveln som bara är ivägen och ger mig blåmärken hela tiden . dock är den fin och det är väl förmodligen den enda anledningen till att den faktiskt står kvar .
Jag var sådär jätte frustrerad och arg igår när jag åkt hela vägen till ödemarken för att umgås med min mamma men hon går ist ut med sina vänner och umgås med resten av ekenäsborna nere vid hamnen på vår såkallade "sommarpub" . Jag åkte enda hit och fick sitta och bara glo rakt in i väggen. Visst ska mamma få roa sig men dom här dagarna finns det ingenting som kan göra mig glad . Alla mina vänner jobbar och festar men sånt får man ju bara reda på i efterskott , anton och hans gäng gör saker hela tiden . HELA TIDEN , jag vill också göra saker . men jag har ingen bil, inga vänner som förstår att livet blir vad man gör det till och så har jag inget metspö heller för den delen ..
Jag är trött på att bara sitta här och tycka synd om mig själv . JAG MÅSTE UT HÄRIFRÅN ! blir så depp så jag vet inte vart jag ska ta vägen , Fy fan .

ta ingenting personligt, jag är bara väldigt irreterad :)

skip the bullshit girls :)

Godmorgon vill jag börja med att säga!
jag har inte kommit upp ifrån sängen än om jag ska vara ärlig .. satte igång tvn för tjugo minuter sen och sedan dess har jag kollat på tvshop och deras nya lösning mot håravfall, asome ?!
Iallafall så känner jag mig fruktansvärt seg idag och jag antar att gårdagen förklarar allt . satiken vilken kväll ^^.
dagen började med en runda på stan helt själv, vilket lite senare blev att jag åkte till BK med wictor och john och smällde i min en transformers 6pack! dock var den inget att skryta om , det var mest fluffigt segt bröd och sen en liten liten tunn bit burgare . så det är ju inget jag rekommenderar om jag säger så . Iallafall så drog vi vidare och hade inte en aning om hur vi skulle göra inför kvällen . Men efter många om och men så packade jag min väska och begav mig till Jennie och Martins nya lägenhet (:
den var väldigt mysig trots avloppsluften i köket och dom oranga kakelplattorna i badrummet ^^.
runt tio tiden kommer ets taxi och plockar upp oss i sin gula buss och kör oss mot kattrumpan ! Färden kostade endast 100 kronor och vi var väldigt nöjda !
vi begav oss mot KM och det var där den ytterst trevliga kvällen började! allt var så bra planerat när alla tjejer var varandras fiender och alla blängde på varandra , fruktansvärt komiskt :)

efter KM gjorde Jennie och jag ett försök att ta oss in på krögers men det var tjugo så vi gick över torget och trappade in på bistro ist , inte speciellt mycket folk och inte speciellt mycket pengar och inte speciellt mycket styrka kvar i benen men vi dansade trots alla motgångar ^^.
Sedan blev klockan två och jag stapplade hem i mina trevliga klackskor.
och jag kan säga att det var inte förän jag kom hem som jag insåg hur fruktansvärt onykter jag var , det ahde vart så jävla kul ifall n¨gon hade filmat mig när jag kom hem för fan vad jag ramlade runt här hemma :D .

haha , jag hade en jäkligt bra kväll iaf , och det tackar jag girlsen och snacket för^^.
hoppas på något liknande snart igen !

Nu ska jag käka frulle och sen beger jag mig ut på stan (:

Hejsvejs :)






en fruktansvärt seg lördagsmorgon !

Hej gott folk !
 jag ligger fortfarande i sängen har inte dragit upp rullgardinen än och satte just igång scrubs som är i full gång på 6an. Har som vanligt hoppat över en tid med bloggande men nu var det en väldigt lång tid vill jag lova. inte för att jag tror att någon mår speciellt dåligt utav det men just för att jag inte känner mig speciellt uppdaterad!  därför så får det bli att berätta om några händelser jag har vart med om dom senaste veckorna ..

19 juni : Vi börjar att prata om midsommarafton :), som till stor förvåning faktiskt spenderades hemma hos mig med en hel del trevligt folk , det blev fotboll och vrålande till en början men efter vår förlust så lugnade vi ner oss en del ( dom ) och så siktade vi in oss på alkoholen istället ! Vi grillade lite och dansade lite granna sen åkte vi vidare mot påryd !
I påryd hittade vi Hanna och Danny som hade galet partaj i sitt söta lilla hus . Dock så klarade vi oss inte så bra på dansbandsmusik och en del konstiga diskussioner så vi slutade helt enkelt med att dra oss tillbaka till ljungbyholm runt tre tiden ! det var minsann en trevlig midsommar trots omständigheterna men jag saknar faktiskt midsommarstången och dom fina sångerna . Jag hoppas det blir mer av det nästa år!

3 juli: och så hoppar vi över till Jennies födelsedag :) . den dagen bestod av en hel del jobb för mig men efter det så for jag hem till Jennie där jag hittade allt möjligt smått och gott ! vi spelade pinsam sms roulette och blev nästen helgonförklarade under det dramatiska kortspelet BIBELN . runt elva tiden tog vi vårt pick och pack och drog oss in mot staden för att finna lyckan på någon utav kalmars trevliga uteställen . Först kom vi fram till krögers men blev genast ivägskickade när vi ansågs vara bra mycket yngre än tjugo . och det är ju sant minsann ! Men då gick vi vidare till kvällens räddning som blev KM . Emmy och Jennie studsar glatt in medans jag och tessan sätter oss utanför för att få tessan att få ner sitt vin innan vi smyger oss in . dock så hade jag inget tålamod så jag gick in rätt så kvickt , och tessan blev kvar på bänken med två trevliga pöjks ! Väl inne var det folktomt och vi började kasta enkronor med en uttråkad bartender , enkronskastningen gav inte mycket komik i det hela så vi övergick till att ta lite kort, vilket var mycket trevligt ! sedan ringde vi dit folket och kvällen började i stor del se ut som alla andra kvällar som KM har att erbjuda. tyvärr så blev jennies vistelse på puben inte speciellt långvarig och inte vet jag om det var pågrundav fyllan , hennes lånade mycket svårgångliga klackskor eller att Emmy trillade på henne , men hon kom åtminstone inte in igen . det vfar ungefär där det tog slut , och jag tyckte det var mycket trevligt men det hade vart betydligt trevligare om jennie fått spendera tiden ute lite längre denna kväll !

10 juli: över till gårdagen som spenderades med min nya trevliga engelskkvinna till jobbarkompis !
vi bestämde oss att gå på ICE AGE och att äta en trevlig meny på Mc.D . låt oss säga att det inte rikgit blev som vi förväntat ... först så var felicias buss försenad och vi kom till biostaden halv nio för att hämta ut våra bokade biljetter . självklart så har jag kollat fel på tiden så bion börjar inte kvart över nio utan kvart i ! så våra biljetter hade någon annan fårr tag i och vi bokade två nya på bakre raden , vi sprang sedan ner til Mc.D för att hinna trycka i oss en meal eftersom att vi var fruktansvärt hungriga, men min burgare dröjer och vi får maten ungefär tio i nio . då springer vi upp till biostaden och får reda på att vi inte får äta mat inne i salongen så vi sitter utanför och trycker i oss våra burgare medans rullen är i full gång där inne . när klockan slagit nio så springer vi in i salongen och försöker hitta våra platser . men SJÄLVKLART så sitter det två nötter på våra platser och vi känner att vi inte kan gå fram och säga till , så efter att ha snubblat igenom hela biosalongen så tar vi en plats på raden längst fram där vi får stirra upp i taket, så skor i huvudet och frysa igenom oss hela filmen ! det kallar jag underbart ! :)  jag hade en trevlig första "dejt" med min kompanjon och hoppas på fler ^^. 

i "mellandagarna" har jag underhållt mig med en fruktansvärd härja med jobb och svidande solbränna, men även trevliga kvällar utomhus med mysiga människor . 
nu är det bara jobb i ungefär två veckor till sen tar jag en veckas ledigt och efter det så sticker jag med gänget till TURKEY :) . ska bli fruktansvärt skönt ! :) 
Men nu blire frulle och sen en sväng på stan !

Hejsvej :)   

RSS 2.0