Waynes world

Gaaah , snyggaste tröjan ever !
designad av mig faktiskt ^^. Haha , jag och syrran måste fixa Wayne's World tröjor alltså . det vore så jäkla rätt ^^. För er som inte har sett wayne's world har missat ngt måste jag säga :)













Haha åh <3

Jen

ledsen att jag skrev sådär,. Jag är rätt fånig och jag borde inte bry mig men jag är skör just nu tror jag, sådär sårbar och felsökande . Jennie kommer hit för hon är det bästa som finns! Nu ska jag laga mat!

Skäms .

över sin kropp . Mitt självförtroende har hamnat på noll och jag vill aldrig mer kolla mig i spegeln ..

Upptagen ..

Jag har haft så fullt upp denna veckan att jag nästan glömt att jag faktiskt skriver här någon gång ibland?
Jag jobbar och sliter på stagneliusskolan med dom bästa kollegorna man någonsin kan tänka sig . Jag tror nästan jag älskar dom. blir tårögd ^^.

Idag har jag stekt och skivat 130 kg fläsk för domsom ville veta? det är till käket imorn som pluggisarna ska få . 130 kg borde nog fasen räcka till 900 pers? . hur mycket äter dom egentligen ? Intressant det där ..

Marsbarn har vi många och jag har nästan inte sagt Grattis till en enda , så grattis allihopa! Jag har inte glömt er jag är bara väldigt upptagen . Mamma är nämnligen också ett marsbarn och fyller hela 50 år på lördag så då blir det STORFEST! Jag Isabella Jennie Sofie och kanske Matilda har hand om mat och servering för kvällen brorsan spelar med bandet och syrran kommer nog mest sitta och glo ^^. det är ett jäkla jobb det här med 50 års fester alltså . mycket som står på spel! Jag syrran och bror ska göra ett framträdande med morsans älsklingslåt , haha får se hur det slutar.- kommer nog garva ihjäl mig :) .

Men nu ska jag till syster och träna inför lördag och sen blir det ett pass på dansinstitutet och shaka? ( shake'a )? loss lite , Yeeha :)





En bild från brorsans utflyttningsfest i somras .. inte så glamourös kanske, men jag var brun, lättklädd, onykter, på en balkong och tog ett bloss. Det hade kännts så rätt om det var just nu i denna stund ! ( tröjan är lite väl på sned, ursäkta (: )

Lördag och illamående..

Idag är det lördag och alkoholen har äntligen lagt sig sedan gårdagen och bakfyllan är nu på inång !
Gårdagen tyckte jag minsann var riktigt trevlig, började med mys mat och tjejer sen ramlade gossarna in runt tio tiden och det blev grymma ölspel! så pass grymma att jag inte kunde gå större delen av kvällen ..
Jag skickade konstiga sms till anton som jag själv inte kan tydliga idag och jag tog sönder en och annan galje i hopp om att någon skulle hjälpa mig upp från golvet.. Men dte är väl inte så konstigt när vargen ger en sangria ? . I slutet av festen satt jag med en norrlandsguld ett glas vin och ett glas sangria . Hur skulle jag klara det jag som var så skutt i huvudet . Ja Skutt!

Igår köpte jag en väldigt fin blus/klänning som jag tänkte att jag skulle ha i sommar. Så jag hängde in den i gärderoben, häftade fast kvittot på prislappen ( ifall jag skulle lämna tillbaka den ) och sedan stängde jag dörren .. tio minuter senare hade jag den på mig och ca en timme senare hade jag spillt ner den .. Jag kan säga att den fick nog alla alkoholvätskor som fanns i min lägenhet på sig. pluss kaffesump också , hur nu det gick till? he-he-he

Jennie är en jävligt rolig tjej faktiskt, jag antar att det är därför vi är så lika ( för jag är ju fruktansvärt rolig ^^. ) . Igår fick hon mig att ligga på golvet sammanlagt en timme om man räknar ihop alla gånger jag vek mig i skratt och inte kunde komma upp! Vi utforskade en hemlig gång också , den finns bakom en minidörr i min hall. Jennie petade med den trasiga galjen där, skit lustigt? . Men jävligt kul ^^. Hi-Hi-Hi säger Jennie .



Nu ska jag gå och vila, fick inte många timmars sömn inatt pga mina kära sambovänner tog min säng så jag låg mestadels på golvet , hade en tunn madrass under också faktiskt, men det var inte skönt! Sen hade jag armbrytning igår också , lustigt nog så vann jag inte . Inte över Jennie och Philip, men jag undrar jag om jag inte vann över Sofie? ^^. Isf blir jag faktiskt ganska glad (: . ( jag har faktiskt aldrig vunnit förr ) . Men nu trippar jag .

Fredag :)

Idag är det fredag och jag var rätt tidigt uppe trots att jag har helg ! Kan inte sova till typ elva längre? är så van att gå upp vid halvsex om vardagarna så jag är en piggis nu :) .
Nu har jag tagit mig en skål kellogs special K dark chocolate and strawberry (Y)
Grymt gott och mycket bra för hälsan har jag hört :)
Nu ska jag bege mig till frissan och sätta tillbaka löshåret som jag tog bort igår.
Nu har jag lika kort hår som i somras, och det jobbiga är att jag gillar det ! för det känns så skönt utan all päls ^^.
Men jag kan ju inte bara säga nu att jag inte ska göra dte ? . hum .  Aja , nu ser jag ut såhär iaf , om två timmar är det tjockare och lite längre ! ^^.




Långvarig?

Jag tror jag skriver alldeles för mycket ibland . Inte ens jag själv orkar läsa igenom det jag skrivit ? ^^. Iaf så slutade denna veckan inte så bra, har vart helt deppig hela dagen och det verkar som att det håller i sig .. Men jag hoppas att humöret stiger imorn när jag får vänninor och guys på besök ! dock är det väldigt trångt i min lilla etta men jag tror nog att det kan bli bra ändån :) . Jag ska bjuda till med ngt gott att äta också :)
Tror att en del av deppet är pga att jag dansade igår och fick FRUKTANSVÄRD träningsvärk, det känns som att jag brytit alla ben i hela kroppen :S . jag hoppas inte att det är värre imorn "/
Nu är det någon såndär svensk typisk "beck film" på tv. tror nog att jag ska förflytta mig till sängen och inspireras av alla smarta detektiver som hittar spåren så himla lätt! nyss hittade dom ett hårstrå i halmen som visade sig vara gärningsmamnnens. hur lyckas dom liksom ? . värsta smart huvudena! dom gick knappast HR programmet på Jenny Nyström iaf ^^.  Hehehe
Men nu förflyttar jag mig och beundrar mig själv för att jag slitit så hårt denna veckan och sen säger jag TACK för att jag ska ha HELG nu , tjing :)

en tjockis i skogshuggar-skjorta, wieeee ! ^^.


Rebel yell


Waah , klockan är redan nio denna tisdagskväll ( helt ärligt skrev jag söndagskväll alldeles nyss) lustigt? ., Jag har ju slitit som ett djur i två¨dagar nu ! Och det är bara två kvar sen är det HELGIS igen :) Underbart, får se om det blir grillchill i helgen eller vad som väntar . SMHI säger ju att regn är påväg. SUCK ..

Nu ska jag berätta om mitt nya dilemma som folk säger är fel men jag vet att det är lite rätt men jag vet att det inte är mycket och folk tänker säkert inte på det ( elller så gör ni det men säger det inte ) , Jag har iaf tänkt på det och det är att jag har blivit stor!. stor mage, breda höfter stor gump .. magen växer ju som vanligt bara utåt , dumma put mage men jag har typ gigantisk röv känns det som, helt lustigt? . och jag blir riktigt ledsen! Jag vet att jag äter godis HELA tiden och lagar nattkäk nästan varje kväll så det ligger väl ngt i det där .,Men det har aldrig synts förut så jag börjar bli riktigt nojig.. Därför! åt jag nyttigt idag , KÖPTE LÄTT CREMÈ FRAICH och åt sallad :) ( inte bara alltså ) men det var det nyttiga ^^. Och evelin tjatade om att vi skulle göra tacobröden på hennes sätt så att dom blev "bubbliga" visst blev dom det . men dom blev även stenhårda ...  sen har jag även köpt "chocolate bars" som man ska käka istället för mellanmål eller snacks. ( vilket jag lästa efter att jag åt upp den och jag åt den efter maten för jag tänkte att det var en godisbit ) så jag lär ju snart spy eftersom att den typ sväller i magen eller ngt så att man ska bli mätt? Föresten smakade den jord så det gör inget om jag spyr upp den . Dock är jag grymt sugen på choklad ...




Juicepress <3 Jag älskar "färskpressad" juice, det är det bästa! och nu ska jag göra det :) Sen kan jag även berätta att jag tror att det spökar hos mig . eller så är det ett spöke i min dator .. Eller så är min dator bara knäpp .. Igårkväll stängde jag av datorskärmen , på den STORA knappen PÅ skärmen och den stängdes av , jag såg det ! Efter fem minuter hade jag fortfarande inte somnat men då märkte jag helt plötsligt att min datorskärm var igång igen ?och jag stängde ju av den på knappen ? . Sen har den börjat visa en massa olika färger också .. och den börjar ALLTID när jag kommer, jag kan ha vart borta i tre timmar eller fem minuter . den börjar när jag kommer. för jag ser alltid datorn som den är och den sidan jag har uppe när jag kommer in i rummet liksom men sen precis efter så börjar den blinka i olika färger . Jag börjar bli riktigt skraj ? . i och för sig så har jag inte stängt av min dator på typ 2-3 månader . kanske borde göra det .. Titta vilka fina färger den blinkar! underbart ..

 

 

Nu är det snart dags för sängen , men först lite tv :) .

Föresten så har jag råkat greppa tag i saxen igen, och fick kortare snelugg igen .. och den är hackig .. igen .. typiskt mig !

 

Ajuste , Rebel Yell med Billy Idol , låten vi spelar i köket om och om igen . Jag hatade den förut . Nu kan jag inte sluta älska den , han är grym !

 

 

 






Söndag och ännu mer solsken

Här sitter jag efter en lång sömnlös natt som bestått av magkramper var femte minut. Det är tillbaka, Fanfanfan. Jag har vart på sjukhuset så många gånger och undersökt allt som går att undersöka men dom hittar ju ingenting . Jag hatar Kalmar dom gör ingenting åt saker dom säger bara "ta lite ipren så går det nog över" . Jag vill aldrig mer gå dit , jag tänker ligga här hemma i magont tills jag dör, då är det nog knappast ipren som hjälper , dumma dumma läkare. Okej nu överdriver jag, jag tänker absolut inte dö och jag tror inte att magontet kommer få mig att göra det heller . Men vafasen ska man behöva göra för att folk ska ta en seriöst på det här stället? JA jag har ont och NEJ ipren hjälper inte, kan ni hitta något annat fel eller ska man behöva åka till linköping för att få någion sjukvård i det här landet? Pyttsan alltså !

Idag är det iaf sommar ute igen :) . Eller jag vet inte hur varmt det är för jag har inte gått utanför dörren än .. Men jag har iaf tagit på mig en sommarklänning och håller mig inomhus med uppdragna persienner så kan jag ju lotsas att det är sommar :) för här inne är det iaf varmt^^.

Igår vid tio satte jag igång Sherlock Holmes , IGEN . och jag somnade efter en halvtimme igen .. Nu tycker jag att början är så tråkig så jag vill inte sätta igång den igen.. Men folk säger att den är jätte bra så jag vet inte hur jag ska göra? . fasen ..  sicka problem man har i det här livet ^^.

Mamma köpte blommor till mig igår <3


Var och hälsade på syster igår, det var länge sen nu. känns skit trist men jag åker aldrig förbi ljungbyholm längre, men jag borde göra det. för jag vill verkligen, Hela stenen var täck av snö igår! Så jag fick kratta upp lite, får väl hoppas att det töar bort snart så att den syns igen, dock har färgen i texten försvunnit jätte mycket "/ . Men den fylls i till sommarn :) Det var iaf skönt att få komma dit igen <3

 

 

Trots magont så bjuder jag på ett leénde! det är ju trots allt sol ute :) . Nu ska jag försöka spendera söndagen på det bästa sättet , med min familj !

 

 


Helg är underbart

Gårdagen är avslutad men har tydligt satt sina spår! Den trevliga festkvällen som börjades med smådrickande och tacos slutade i ett hejvillt ståhej och en hel del oplanderade händelser! Minst sagt! Danny boy var sjöfull och vedspisen höll på att sprängas? lustigt nog. Kvällen började väl som alla andra med ett rätt strongt ölspel som bara blev klurigare och klurigare och jag var minst sagt odräglig innan gästerna ens hade ramlat in. Men kvällen sluta förskräckligt bra ändån tycker jag :)

Tyvärr så envisades jag med att låna Jennies klänning, VILKET JAG ÄLSKADE för den är UNDERBAR men jag hatar mig själv för att jag spillt på den och repat den . det syns väl inte speciellt mycket men jag är rädd att Jennie kommer hata mig :( .




Idag har jag sett på Alice i underlandet på bio med mamma :) Den var SUVERÄN , åh. jag är som djennie nu, ännu mer galen i Johnny! Fast hon är nog mer galen ^^. för hon är ganska extrem ...
Men jag rekommenderar filmen iaf! den är lagom lång och väldigt händelserik så man får se till att kolla på skärmen hela tiden :) ( är väl inte så svårt men ) ...
Jag längtar redan till nästa helg, denna gick alldeles för fort, alla helger gör det nu för tiden .. jag förstår inte ? . Jag vill ha helg om och om igen!

Nu hade jag tänkt mig äta upp mitt biogodis, som blev alldeles för mycket ^^. Och så får det bli en suveräääään filmis :)




Ett par glas vin och trevligt sällskap

det är så min kväll kommer bli imorn , fruktansvärt bra hoppas jag också!
Har vbjudit "relaxgänget" på party hemma hos mig och jag förväntar mig en riktigt go kväll. Får väl se om jag planerar in lite leka här och där också så att man har något att sysselsätta sig med förutom drickandet och allt prat ^^.

Idag var sista "jobb"dagen i veckan och jag går nu på helg :) Underbart ! Imorn ska jag sova ut och förberade inför kvällen, jag behöver vekligen sova ut ! att gå upp vid sex varje morgon är inte min grej ? ! Så nu slutar vi upp med det :) iaf för tre dagar ..  Jag har iaf haft en jäkligt bra men tröttsam dag, trivs som vanligt grymt bra med mina "kollegor" på praktiken och jag vill verkligen inte därifrån !

Ikväll kommer syrran hit som förra torsdagen , det blir kyckling bea och potatisgratäng på menyn och självklart "halv åtta hos mig" och "sveriges värsta bilförare" till det ^^. Haha fy fasen vad vi garvade sist . Min syster är en kopia av mig fast iu ett annat paket! Hon fattar mina skämt precis som hon skulle sagt dom själv och vi tänker alltid likadant . Jag älskar sånt ^^.

Jag längtar som FASEN efter imorgon , vill ha det nu nu nu!

Men nu ska jag ta mig en powernap så jag orkar med kvällen :)

Syster och jag , Monaco -08

 


Onsdag och snart HELG !

Hemma igen efter ännu en dag i köket, helgen är påväg och det känns underbart !

Igår var jag ute på landet med min vän Jen för att hon skulle fylla i sin tatuering. Det var mysigt att komma ut på landet i mina hemtrakter igen, dock var det en aning kallt ..
Jag kunde knappt titta på när Jen satt i stolen och läste en tiding medans "hon" rispade in saker på Jens rygg . maskinen lät så högt och hon bara satt där och ritade på Jen och Jen gjorde inte en enda min! bara ibland .. Men det gjorde nog mer ont på mig än vad det gjorde på henne ^^. Dock var jag så trött så jag lyckades faktiskt somna till ljudet av en "tatueringsmaskin" konstigt nog? . Jag lyckas alltid :)

såhär ser hon ut nu den lille tösabiten, helt nyfärgad och fin :)

 

 

 

 

 

Efter visiten igår så fick jag och Jennie skjuts hem SOM TUR VAR för jag hade nämnligen skinnjacka och jag frös och frös och frös så jag hade aldrig klarat av att gå ifrån bussen ! ^^. När jag kom hem fixade jag en "parisare" inte bullen utan en rostade macka med en fet biff och ett stekt ägg på , det var awesome ! dock så blev jag grymt trött och då var klockan åtta och jag satte igång en film. Somnade som en stock ? Haha jag slumrade hela tiden och jag trodde att jag inte hade missat ngt av filmen tills jag öppnade ögonen och inte ens visste vem som var huvudrollen . då hade det gått en timme av filmen och jag trodde att det bara hade gått 10 minuter ^^. Så jag bestämde mig för attt sova . Och jag tänkte, nu kommer jag vara pigg imorgon när jag går och lägger mig så tidigt . Men icke? Jag försov mig i morse! ska aldrig mer lägga mig tidigt ^^.

Idag är det dans! Och syrran och mami kommer och hälsar på med lite käk innan det är dags att inta dansgolvet . Känns väldigt trevligt, jag träffar aldrig dom längre ! den enda jag träffar är Jennie ^^.
Funderar på lite Ekenäs partaj i helgen , hade suttit riktigt fint!  Får la se hur det blir ^^.
Nu ska jag städa eller ngt. Måste tvätta min kockrock, vilket jag gör varje dag och ändå har jag två? . Jag måste sluta skita ner mig hela tiden .. MEn nu struntar jag i bekymmer för snart är det helg och det är underbart !

Jag ska hoppa runt med Jen , Jag älskar att hoppa runt med Jen <3

 

 

Midsommar -09 i Ekenäs , helt jävla underbart

dessa beeeeerg

Godkväll, jag har äntligen hittat hit trots att min dator om och om igen vägrar att visa mig vägen . Den bara säckar ihop och vägrar göra som jag säger hela hela tiden "/, han kankse är ledsen ? . Eller så behöver han bytas ut. Jag har ju trots allt haft han sen jag började nian ^^. Men han brukar aldrig svika mig och jag vill inte lämna honom ! ( har inte råd heller för den delan ) ..

Såhär fin var himlen över kalmarsund idag när jagvaknade klockan 06.00 :) . det är jätte ljust också! Våren är påväääg :)



Idag har jag slitit som ett djur ännu en dag i köket och jag har visat min fina sida inom köksbranschen! Jag vill aldrig lämna KjellOve och gänget, alla är så underbara :)
Efter "jobbet" begav jag mig till skolan och hälsade på inne på Kåren för att sedan ta med mig mina kär kårmedlemmar till skafferiet för att käka middag och toppa det hela med en inte allt för kladdig kladdkaka men med mycket Grädde! det gillar jag :)

Sen begav jag mig hemåt och jag ringde min Jen , och om jag säger såhär, 2,5 timmar senare har jag ont i örat, huvudet, nacken och kramp i armen^^. Haha , men det var det defenitivt värt! Fasen är jag för gammal för att prata i telefon eller vad är det frågan om ? . Förr kunde man ju prata i timmar utan att få några biverkningar alls ^^. Det var väl bättre förr ? ;) Jen gjorde mig iallafall väldigt glad och hon vill att jag ska lyssna på markoolio med henne i sommar. vilket jag inte vet om jag vill .. Men vad gör man inte förr vänskapen ? :)

Min besta ven <3

 

Efter samtalet var det mitt älsklingsprogram HALV ÅTTA HOS MIG ! Men som vanligt var jag så trött så jag somnade innan varmrätten :( . typiskt mig ! jag vill så gärna se och höra helge och gänget men jag är väl för gammal för att orka vara uppe om kvällarna också .. eller? ^^. tröttis .

 

Föresten så har jag precis bestigit ett GIGANTISKT berg ! och nu undrar ni förmodligen vart på karttrumpan man hittar berg för någonstan?! och då kan jag säga att det finns det i min lägenhet, min två gånger i veckan är det ett helt BERG av disk i mitt kök och jag vet aldrig hur jag ska klara av det ^^. Men det går alltid lika fort och är aldrig speciellt jobbigt, Jag är rätt knas jag . Jag bygger bara uppåt och uppåt , är det två tallrikar så tänker jag " men jag väntar tills det är mer" Men det slutar alltid lika illa ^^. Men jaja .

 

Såhär såg det ut efter att jag tömt diskstället  TVÅ gånger och fortsatt diska , Helknas ^^. Kolla in döskallen som jag designat över diskhon symboliserar att jag hatar att diska ^^.

Nu sitter jag och tittar på Svenska Hollywoodfruar och funderar på vad morgondagen har att komma med! Hörde alldeles nyss att Anna anka sa mitt namn , eller visst sa hon Lilian ? . ropar hon på mig tro ? ^^. Jag är kändis :)
Imorgon ska jag iaf följa med Jen ut på landet för att hon ska fylla i sitt lilla körsbärsträd som växer på hennes skulderblad ^^. eller heter det så ? . skuldra? kanske axel .. Jaja ^^.  det märker vi :)


Jag älskar sol

 

Sedär, då var den söndagen avklarad och den har varit mycket givande må jag säga, har satt upp nya gardiner , bakat drömrulltårta och gått på stan och lagat mat med Jennie :)

Jag gick i bara skinnjacka idag alltså, känns helt ofattbart! Jag kände mig så fri . fri från vantar mössa och fetingjackan, våren kanske är påväg trots allt ? Thank God !

Här har vi en allmänt blöt och kanske lite halvsliskig bild från relaxen i fredags , det är väl här vi mår som bäst ;)

Såhär soligt har det varit hela dagen, hela lägenheten lystes upp :)



Jag vet att fönstrerna är dammiga .. Men det är faktisakt väldigt kallt och alldeles för högt för att jag ska hänga utanför fönstret och "måla" bort allt smuts ^^.


Nu ska jag ta mig en dysch och sen ska jag slå Jen en plingis, sen ska jag slutligen sätta igång "bröllopsfotografen" som Jennie så snällt laddat hem åt mig ^^.
:)

Solen skiner och JayEm har skaffat blogg !

Godmorgon får jag väl säga !
Är uppe hyffsat tidigt idag faktiskt , plockade ju ner julgardinerna igår så idag STRÅLAR solen in genom rullgardinen och det är rent ut sagt OMÖJLIGT att få sig en blund. Men jag ska la inte klaga på solen som äntligen har kommit hit utan istället funderar jag på att ta mig en promenad i vädret och fota runt lite kanske . Eller varför inte en runda ner på stan och ta sig en glass? Okej glass var att överdriva men en pratstund med min kära Jen skadar inte en sån här GRYMT härlig dag!

Igår åkte skinnjackan på och det kändes helt kollosalt underbart måste jag säga! Men det slutade med att jag vägrade ta bussen och fick fixa skjuts när jag skulle ta mig någonstans på kvällskvisten .
På tal om skinnjacka så var jag hemma och hälsade på familjen i huset förra helgen och då rotade jag fram morsans gamla skinnpaj som hon hade när hon gick i gymnasiet, hon köpte den alltså av en snubbe på 70talet i vimmerby och hon älskade den under hela sin ungdom . Den känns så rätt! den är härdad liksom, har vart med ett jäkla bra tag . Jag bara älskar den! snacka om att jag ska slita ut den i sommar! Morsan köpte den för 500 för nästan 40 år sen, man kan ju undra vad den är värd idag ? .






Igår var det nämnligen Baby Shower hos Elin som bara har 1 månad kvar! hon är gigantisk nu vill jag lova ^^.
Jag hoppas att allt går bra med födseln och junior! Och jag får väl säga "bara för att" att jag hoppas det blir en pojk ;P . Men självklart så tycker jag att det ska bli en flicka också ;) . I vilket fall så blir det en söt unge det är jag 150% säker på :) ( av 100% alltså ^^. )

I fredags var det ett jäkla ståhej på Relax avdelningen på äventyrsbadet, jag och 21 andra fulla som svin ramlade runt i bubbelpoolen ^^. Haha , faktiskt helt underbart! ingenting gick sönder och alla tog sig därifrån i underbart skick om man säger så :) . Nästa gång får vi ta och boka 4 timmar så att man kan hänga där ett tag för tiden bara sprang iväg ! . helt galet ^^. Det var iaf helt underbart måste ja gmedge! synd att jag inte hade kameran med mig bara , men sofie har lite bilder så jag klämmer väl fram dom när dom är på G :)


FÖRESTEN! JayEm och JayLe gjorde ju succe i mitt och Jennies liv för ungefär tre månader sen, vi har följt dom, spridit runt dom och garvat ihjäl oss åt dom, repeterat deras repliker om och om igen på fester, dödat konversationer med deras kommentarer och sabbat för folk genom att asgarva i tystnaden bara för att vi kommer att tänka på ett klipp eller en kommentar . Man är ju kär i dom bara för att dom är såna fantastiska livsnjutare! Man stänker en tår när man ser dom alltså . Men iaf så satt Jennie och jag i bilen påväg hem igår och började prata om hur mycket smör JayEm egentligen skulle ha ? och det var ju självklart EXTREMT ! . Men då kom vi iaf på att vi inte sett dom på länge och vi måste kolla in om dom fixat något nytt material . Så idag när jag sitter och surfar runt lite på youtube så kollar jag in dom senaste klippen , och SEDÄR . dom har skaffat en BLOGG ?! Waah , jag gråter av lycka och jag tänker följa dom till slutet alltså!. Jag är så lycklig, så många skratt som dessa sociala livsnjutande och rent ut sagt grymma göteborgare har gett mig så känns det som att det minsta jag kan göra för dom är att garva vidare! . En dag ska jag och Jennie ta tåget till Göteborg och söka upp grabbarna, käka polly och kolla på när JayEm sveper en öl . det känns så rätt ! Här kommer några favoriter, "tyvärr" så är alla klipp favoriter men blir la lite tjatigt om jag tar med allihopa ..






Gah , jag blir så lycklig ! åh :') .

check ; http://www.jayemjayle.se/





Helgen är här :)

Det är fredag, jag är ledig och jag har sovit ut !
Det känns mer än underbart att inte behöva ställa klockan på 04.45 nu i två dagar !
Ja gtska snart bege mig iväg till gymmet för att möta upp Jennie och hoppa runt lite så man känner sig fräsch och laddad inför kvällen ! ( fräsch kanske inte var rätt ord men .. ) Sen springer jag nog förbi skolan och kollar om det finns något roligt att göra, Plugg. inte så kul men ..
Ikväll är det sedan dags för att bege till till gymmet igen , fast då till Relax avdelningen som jag om mina kära 18 vänner ska fördriva tiden med alkohol, värme och bubbel i två timmar. Riktigt nice! Hoppas jag .. Vad som blir efteråt har jag ingen aning om men jag hoppas på något trevligt ståhej ! :)

Igår var min systewr här, vi åt tacos i typ 2,5 timmar och kolade samtidigt på halv åtta hos mig och dubbelavsnitt med sveriges värsta bilförare ^^. Asså , dom är IDIOTER? . seriöst, spelar dom eller är dom så sjuka ? :D .
Så jävla kul , dom här två tyckte jag var riktigt roliga för hon tjatade för det första om att dom ABSOLUT inte är tillsammans och han tjatade om att han var så himla lugn .. Han var ABSOLUT inte lugn utan skrek mest och tillochmed med en megafon i hennes öra inne i bilen .. Haha fy så kul ^^.



Men nu ska jag äta frukost och göra mig iordning lite för träningen :) .
Hejsisvejsi (:




det var bättre förr ..

Idag pratade vi om begraviningar under lunchen på praktiken .. Vi kom fram till att dom var bättre förr, man sörjde tydligen inte lika mycket. Jag är ju inte så rutinerad i det ämnet men några gubbar runt bordet förklarade för mig hur det låg till och att det var fest efter begravningen. Inte för att personen i sig har dött utan bara att den nu får komma till ett bättre ställe ! Ja man hade tydligen morgonsup frukostsup lunchsup middagssup mjölksup osv .. Låter helknas, Men en utav dom sa faktiskt att det var tamigfan bättre förr när man på riktigt söp bort alla bekymmer . Sen har vi ju dom i Indien som fortfarande partajar när någon dött bara för att det är så roligt att få veta vad personen som dött kommer hamna i för liv nästa liv? Karma alltså ..
Grekerna har det tydligen väldigt jobbigt, de som dör begravs inom 24 timmar där, så har du en släkting i grekland och den dör 24.00 på natten och du kanske får reda på det klockan 10.00 dagen efter så har du typ två timmar på dig att sticka till grekland. Och på begravningen kommer även alla i byn, minst 200-300 pers. Hel knas det där om jag får säga min åsikt .

Jag är iallafall helt slut och behöver ta mig en tupplur innan träningen annars svimmar jag . ordagrant !
Idag ska jen och jag bubbla, so sweeeet . Måste bara hitta min bikini, och försöka bli brun innan jag kommer dit för jag ser nog ut som ett lik ( nu när vi ändån pratar om döden ) Men om jag går ner och lägger mig vid hamnen här på kattrumpan någon timme kanske jag hinner få lite färg? . Fast då blir jag nog mest blå av köldskador ..

nu blir det sängen på dirren, direkt!









Jag har nog aldrig någonsin saknat sommar så mycket som jag gör nu .

Diss, eller bara en jävligt fet miss?



Ja, vad säger du ?
Jag skulle nog säga miss! Det är så mycket som hissas och dissas idag, alltså man ser det överallt .. Jag blir nästan lite nojig ..  Och jag antar att det inte riktigt är min grej .. Så jag körde liksom ngt eget ..






Det går ju självklart att hissa det här med två helt-olika strumpor också , men jag är ute efter ngt annat . ngt annorlunda, ngt eget  . Jag kankse överdriver ? ^^.

dag 1 i mars och dag 1 på praktiken !

Sedär, nu har man börjat på praktiken och man börjar känna att det snart är dags för arbetslivet !
Det har vart en rätt chillig dag idag faktiskt och jag stormtrivs med det galna gänget bakom staggs matsalsdörrar !
Alla är supertrevliga och jag kände mig grymt välkommen och inne i gänget när vi satte igång Gyllene tider på cd spelaren i köket och alla skrek SJUNG LILIAN, SJUNG DÅ ! Haha, hel tokig nästan . men bara nästan ..
Alla staggisar som käkade kebabpytt idag kan ju tacka mig för den goda såsen , den var gjord av mig! bara mig .. Fast den blev lite stark, sry ... Något annat man har fått höra idag är även lite klagomål, varje gång någon har gjort fel så skyller dom på mig men säger efteråt SKYLL INTE PÅ PRAKTIKANTEN .. Haha, jag är praktikant . känns helknas !

Måste berätta om min hjärnskakning jag fick igår när jag "fick" en pilatesboll av mamma i namnsdagspresent .. ( fast det var hon som hade namnsdag? ) Iallafall så testade jag den framför tvn när jag kollade på blåsningen. Sjukt koncentrerad! Skulle visa min syster att det inte alls var så svårt och att jag inte alls var klantig .. Det slutade med att jag ramlade baklänges och slog i huvudet i glasbordet .. smärta skulle jag vilja kalla det. Båda mamma och evelin låg dubbevikta och jag bara skrek vqrför gjorde ni inget ?! ni såg ju att jag tappade balansen ?! . Men dom bara fortsatte skratta .. Lite sorgligt faktiskt, men kul att man kan glädja någon :) . Och det gjorde väl inte mig så himla mycket med en smäll i huvudet kankse, jag har ju inga hjärnceller kvar ändån efter alla mina hyss..




Mamma gör föresten världens godaste smörgåstårta och jag är helnöjd eftersom att jag fick med mig en bit hem till mig igår . Awesome! snacka om att jag ska äta (: dock hade jag planerat göra potatisgratäng och ryggbiff till mig själv idag eftersom att jag slitit så hårt ! Men man kanske kan äta båda? . Jag har ju helaa kvällen på mig :)



Nu ska jag nog ladda ner Avatar, Jen säger att den är AS BRAO ! så vi får väl se :) .


 


Jag kan inte le med tänderna utan att det ser grymt tillgjort ut jag vet .. Jag vet inte vad det är för fel? . är jag en sån som inte ska le ? hum ..  Jag är gladis iaf (:

RSS 2.0