en bal och ett slott

Vad är väl en bal på slottet ?








 

 

 

 

 

 

 


Några av dom hundratals bilder som Jennie, Far och eve tog tillsammans ^^. "vi hade iaf tur med vädret" kan man säga , jag hoppas att det blir en comeback på vädret på fredag då jag springer ut med mössan också. då blir det ungefär "vi hade iaf tur med vädret... igen" Det hade vart Nice :)
Nu sitter jag här, har sovigt bort hela dagen och kör på en filmkväll/natt. Väntar på att Remember me ska bli färdig tankad och under tiden plockar jag fram ostbågarna och en burk cola! det är så den ska drickas .. Mest kolsyra i burk! jag hatar okolsyrad cola .. Nä nu går jag :)




nu är det dags!

Balen är avklarad och måndagen är här, nu är det endast 4 dagar kvar tills jag har min absolut sista SKOLDAG! ( på jenny nyströmsskolan iaf ) vädret lutar just nu mot spöregn på "min dag" och jag är självklart väldigt bitter eftersom att det vart fint hela helgen och nu kommer pissvädret ... Haft en kanon helg och känner mig lagom nykter och helskinad idag . Nu ska jag bege mig till skolan efter en tallrik med Kellogs Special K Redberries and dark chokolate .. eller vad det heter ? Mycket bra stark på dagen måste jag medge ! Känner mig alldeles .. nyttig :)
över till plånboken som är tom, ska gå och leta upp några kronor så jag slipper gå till skolan idag ..
:)

Ozzy <3



Och så börjar livet!


Jag ska snart ut i arbetslivet , jag ska slänga av mig mössan och bränna upp allt som får mig att tänka tillbaka på allt som har med Maria och skolbänken att göra. Jag ska skaffa jobb, hund, villa, familj. och allt vad det nu heter. Är jag redo? vem är redo? Det är ingen mening med att gå runt och vänta för då blir det aldrig av, jag kan lika gärna börja nu! Blev förfrågad om jag ville jobba på krögers igår, dom fick mitt nummer och jag hoppas mer än NÅGONSIN att dom hör av sig, det är kanske där det börjar för mig. Med stekspaden på krögers, skulle kännas helt ok faktiskt!
Men nu är vi här och nu, balen om tre dagar och 4 prov återstår.
dags att återgå till arbetet efter 10 minuters pause, Facebook finns inte ens i mina tankar längre. det var det första som rök från listan när jag såg att jag hade så mycket att göra. jag får max gå in här, inte längre . Kanske kolla mejlen.. Men nu går tiden på min ringklocka snart ut ( ärligt talat så har jag ställt äggklockan så att jag inte slösar för mycket tid ) så jag måste skynda mig nu.

Nedanför har vi en svettig vit "ung" Lilian . bra tider det där!
Nu ringer jag min tösabit och växlar några fina ord.








RSS 2.0