Staggs underbara storkökspersonal

Jag och gummorna på skärtorsdagen! Jag har jättefina prickar i ansiktet som inte syns så väl, försökte se lite påskig ut minsann ^^.




Tompa ( Kjell-Oves enda vän ) , är och förblir min förebild på alla sätt! Går inte en minut utan att man skrattar i hans sällskap ^^.



studentmössor, årsmöte och världens bästa kår!

Jag har tagit lov, lov från livet skolan och bloggen. Har vart rätt skönt faktiskt , men det var längesen jag mådde såhär bra av att börja med allt igen ! Fy tusan vad skönt det är när adrenalinet pumpar!

Studentmössorna har ramlat in på kåren och alla mössor fanns förutom min? . Jag ringde kokard idag ( företaget ) och jag kommer inte få min mössa förän om 5 veckor . suck . Jag borde pressat priserna på mina kl'der ännu mer! Får dock mössan gratis eftersom att jag är med i kåren :) bara det är lyx!

Armina, underbar armina har åkt till IKEA med sin mor och far och inrett kåren totsalt! Den är så underbart fin så man vill inte lämna den, åh hon är så duktig! kommer sakna kåren<3
På fredag är det årsmöte och en ny kår ska "kåras" vi har sammanlagt 25 kandidater och 11 av dom ska få sitta i den kommande styrelsen! Det är ett jäkla liv om detta just nu, haha väldigt kul faktiskt. Jag har fått privata påhopp för att jag yttrat mig om sanning. och FÖR EN GÅNG JÄVLA SKULL I MITT LIV var jag så förbannad att jag skrev det offentligt, i detta fallet är det inte mer än rätt för ingenting i det jag yttrat mig om är osanning. det är så trist när folk hoppar på en när dom inte har någon fakta :/ . självklart ska dom få försvara sina vänner men när dom inte vet vad något eller ALLT handlar om så behöver dom inte yttra sig om just det. Men vi får se hur det slutar på fredag :)

Vädret har vart rätt pisst på senaste och jag har vart rätt irriterad på det. Håller på att få visdomständer och jag måste sova tidigt varje kväll för att jag ska orka gå upp hela tiden. Vilket har gjort att jag inte kan göra dom 2 saker som jag älskar mest här i livet; ÄTA och kolla på film, satc när jag ska gå och lägga mig. ska jag bli nöjd för kvällen med satc avsnitt skulle jag få behöva sätta igång dom vid 18.00 för att jag skulle hinna med så många som jag ville se? . Nu när jag vet att jag kan se fler och är pigg och vill se så måste jag stänga av bara för att jag måste sova? . Åh, livet är orättvist :/
Föresten varför ska just jag få visdomständer och ingen annan jag känner? . Fusk !

Har bytt bakgrundbild på min mobil för att jag känner att jag behöver pigga upp mig lite och ha något att skratta åt varje gång jag tar upp mobilen, Underbart! jag ser så fjantig ut! tycker om fjantigt .
Nu ska jag begrava mig i kår arbete och ställa chokladpudding på kylning :)



pensionerad trummis utan modem ..


Jo såhär är det va , jag har haft ett uppehåll nu pga att mitt modem helt plötsligt slutat fungera. Har inte haft internet tv eller telefon sen i fredags.. det suger "/ Men nu harjag fått låna min systers dator för kvällen och jag hoppas att mitt nya modem ramlar in någon gång nästa vecka !

Solen skiner iaf utomhus och jag har gått på påsklov nu som alla andra ungdomar här i Kalmar i min ålder! visst är dethärligt? våren är påväg och man känner sig sådär superglad hela tden :) ett lov var väldigt behövligt, jag är helt slut efter dessa 5 veckor i staggs matsal. Men fy så roligt jag har haft med Ingela ochgänget ^^.

Idag var vipåskakärringar och jag konverterade! är jag en staggnist innerst inne? Näe jag tycker bara om skolmatsalens personal så pass mycket att jag gör exakt vad dom vill att jag ska ^^.



det har hänt rätt mycket sen vi hördes av sist faktiskt! i fredags var jag på fest i gula huset hos Madde och temat var rock! Jag spökade ut mig en hel del faktiskt. och typ dränkte mig i smink ^^.
Sen var det 50års fest för mamma på lördagen och det slutade i ett jäkla ståhej :) Alla blev kalasfulla och vi dansade som hulliganer till live musiken som brorsan och hans polare bjöd på ^^.
Vi spelade lite "kommando bimbale" också, himla rolig lek det där ^^. 

   

Nu har jag fått hem min student klänning och jag är överlycklig för den satt som den skulle :) tänker dock inte visa en helbild på den för det måste ju vara en överraskning^^. Men fint tyg iaf eller hur? :) 







Nu ska jag ha ett jävligt bra lov och det börjar med en jävligt bra Jennie ! :)


RSS 2.0