Rosa och Olivgrön !

sedär, nu är jag hemkommen ifrån min lilla visit på landet :)
det blev ett fotbad i nya badkaret och en hel del smärgåstårta (:
Mamma är överlycklig för "hennes" nya badrum och vill inte lämna det en sekund. hon går seriöst in där hela tiden, typ när hon pratar i telefon eller om hon bara ska läsa tidningen ! Haha :)

Dock är badrummet inte helt färdigt, strömmen till badkaret skla kopplas in så att det blir bubbel, sen ska speglar, lampor och handukshängare ocxh lite annat upp också :)
Vi kom på idén att köra olika för pojkar och flickor i badrummet. ( med färger ) så pojkarna får olivgrön och töserna får rosa! Mycket fint faktiskt :)

Här är lite pics :





Söndag sista dagen av lugn ..


Det är reedan söndag och sista dagen på lovet ... helt galet "/ .
Imorgon ska jag upp vid halv sex och börja praktisera som en galning, blir trött bara jag tänker på det ...
det känns som att jag inte gjort något alls på det här lovet ? Men det jar jag ju faktiskt, den enda dagen jag faktiskt satt hemma själv var igår, det var rätt långsamt ..

Har ljugit för mig själv och för Jennie ännu en gång om träninge, vi skulle träna v-a-r-e-n-d-a  d-a-g på lovet .. vi har tränat 1 gång !  Fy så pinsamt "/ . men vi tar igen det denna vecka va Jenisis ? :)

Nu ska jag bege mig till landet, äntligen! Mamma ska göra smörgåstårta, MUMS :)


10 orsaker att hata dig

åh , varför är han död för ? :(
Usch, jag saknar honom! och jag kände honom inte ens ..
Men jag önskar att jag hade gjort det! han var suverääääään :)




Lördag och lugn .

versta bildspeciaaal (:

Sedär, efter en lång dusch och en mycket god middag är jag på topp igen!
Är dock lite trött på snuvigheten men jag antar att den inte ger sig riktigt än . vi får väl se !
Skulle åkt ut till familjen på landet och hälsat på lite och checkat in nya avdelningen om man säger så!
Men det kändes allt för jobbigt att gå till bussen i blasket som skapats utanför dörren ..
Gårdagen var över förväntan och det var så sjukt kul att träffa alla igen! Jag hoppas att det händer snart igen för det är såna partyn man verkligen ser fram emot :)






Mos?



Jag älskar att laga mat ! jag gör det när jag inte har något att göra! bara för att det är så kul, och jag lär mig saker. och det är ju så det ska vara :) Idag lagade jag Pasta med Curryoch scampi sås :)

Min hörnis<3

Mums :)

Nu ska jag dra mig tillbaka lite, kolla runt efter lite kläder på internet och sen dra igång en mys film, ( vet inte vilken än dock ^^. ) , sen ska jag nog sova! En heeeel natt :)


igår kväll..

Var helt jäkla GALET !
Haha länge sen jag hade så kul faktiskt, synd bara att de ttyp slutade vid ett ? skit lustigt ! Vi stod kvar själva på dansgolvet tills dom verkligen verkligen bad oss för sista gången att gå ut ! Helt knas ^^.
Idag mår man torrt om man säger så .. det hjälper inte med 700 liter vatten, man är törstig ändån!
Idag beger jag mig till landet för att hälsa på mamma och kolla in vårt nya "utbygge" och allt vad det har att erbjuda :)
blir nog lite större uppdatering senare !
tjingeling

Studentsång ?



Är det fel att sväva i det blå?
Även fast vi vet att det inte ska gå.
Är det fel? Att dansa och va glad?
Jag vill bara skrika att vi, vi vann idag!

Jag kom hem som en hjälte somna som en stock.
Drömde om segrar, drömde om knock.
Jag vakna med sötma från segern i mun
vi ska vinna mera, vi ska vara kung!

Grejen är den att som ni märker så är det DIF sång .. och vi är inte så pepp på det . Men det ska bara vara 30 sek och vi vill ha med texten ovan, det hade nog vart en riktigt bra stämning tror jag !
texten börjar 1.15 i klippet !




snart är minsann jag också stor :)

Kommer jag att klara mig ur det här?

Alltså, helt ärligt talat. det här är nog tamigfasen det värsta jag vart med om.
Inte nog med att jag har 39.5 graders feber och bihålinflammation så är mitt lov snart slut.
Jag kan ju knappast sticka iväg till praktiken sånhär, jag kommer ju smitta ner hela stagg isf ..
Jag har iaf vart och hälsat på i matsalen på stagg idag för att checka läget lite, tjejen/gumman/kärringen som tog emot mig var jätte gullig! och Jag blev så glad för alla var så trevliga :) ser verkligen fram emot att praktisera med så mysiga människor!
dock börjar jag klockan sju varje morgon.. Men slutar vid tre så det är inte så långa dagar :) . Och sen är jag ledig fredagar också så att jag kan sticka till skolan och fixa lite betyg :) . Detta betyder alltså att jag kommer jobba 2 timmar mer varje vecka än vad jag behöver! för vi ska bara jobba 30 egentligen .. jag borde ju få plus i kanten :)

Jag köpte pjuxisarna jag kollat på ett tag nu när dom faktiskt var på REA , dock så fanns dom inte kvar i vitt "/ . Men jag är helnöjd och längtar till sommarn så jag kan börja använda dom också ;).






Idag är det taco/bowling som gäller! Jag ska försöka kasta några klot på Harrys med de få krafter jag har kvar ..
Jag tänker inte låta denna dumma inflammation stoppa mig från att roa mig på mitt lov ! . Inte det inte :)


Nu blir det lite lunch tror jag . Vad vore jag om jag inte kunde laga mat?
Hade aldrig överlevt. Gud tacka Jenny Nyströmsskolans Uffe Ståhl för att han lärt mig att aldrig tveka i köket och att alltid följa sina egna instinkter, Jag kommer sakna dig Uffe, du har lärt mig allt jag kan!

Nästan lite sorgligt ..



 

Jag behöver sommar <3


Rund om magen

Onsdagen är avklarad och jag har nu satt mig här för att känna mig lite uppdaterad om vad som händer runt om i världen .
Idag har jag tagit mig en sväng på stan, bokat bowling till imorn med Moa och Sandra, fått bihålinflamation och feber, gjort hemmagjord pizza och kolalt på en bra film med min gamla vän Ida !
Mycket bra kväll faktiskt och grym film, den hette Taken och jag var som tagen när jag såg den! helt galet :)
Nu sitter jag här helt rund om magen och orkar inte ens äta upp min stora halvkilos godis påse, dricka mina tre liter coca cola eller ens titta på schlager chipsen som Ida övertygade mig om att äta ^^.
Ida har fått körkot :) fast det var ett tag sen .. Men det var väldigt kul att se ännu en stjärna köra bil ^^.
Vi pratade om hur coolt allt var nu för tiden . det började med att man cyklade till fester tillsammans, sen kom moppe tiden och då körde man runt med alla coola pojkar och nu sitter man i en bil och kör efter varandra. Haha helt sjukt vad tiden går fort ^^. känns helknas !

Imorgon ska jag gå till stagg, jag måste ! Jag ska vara där halv elva så jag borde nog sova snart annars orkar jag aldrig upp .. Sen blir det tacos och bowling med tonårsmamsen och min kära klasskompis :) Alltid lika kul att umgås utanför skolan ^^.

Som sagt har jag lagt på mig en förkylning/bihålinflammation/feber under lovet .. och jag som aldrig är sjuk annars ? . Fy fasen "/ . Jag önskar att lovet varade längre, men ack vad tiden ska gå fort..



Lita gamla bilder från väldigt fina tider (:

Praktik ..

Det är onsdag, det är lov, det är dagen efter en mycket trevlig kväll och det är en utav dom sista dagarna utav slapp .. Nästa vecka börjar nämnligen min 9 veckors praktik vilket jag inte ser fram emot. Fast jag ser fullt ut fram emot när den är över för då är det bara tre veckor kvar till studenten :) .  Som man längtar !

Idag blir det lite av varje börjar med att unna mig själv lite tror jag:
- strosa runt på stan?
- SOLA :)
- Äta pizza med min gamla vän som jag inte träffat på evigheter, mys !
- Gå till stagg och presentera mig för min blivande handledare... inte så skoj ..

Man behöver nog både bra och dåliga saker att göra så man har något att längta till under dagen :) . så jag kanske ska börja med att gå till stagg så jag har det överstökat.. Låter bra !

Igår var det tjejkväll här på kattrumpan och den började väl ungefär som vanligt ^^. och slutade väl ungefär som vanligt också :P
Matilda åkte vid tio, nykter pga jobb ( jag tycker inte om när folk jobbar ) !
Jennie åkte vid elva, full som vanligt ^^. ( fast inte så extremt den här gången faktiskt ;) )
Jag och sofie sitter kvar och käkar nattmat och kollar på film och typ .. svettas ihjäl med två täcken ^^.

Jag hade trevligt iaf :) . Åt god mat och jag kom underfund med att jag skulle vara med i halv åtta hos mig när jag fyllt arton! Jag måste !! Dock vet jag inte hur jag kommer lyckas ..
tog tyvärr inte så många bilder igår "/ , men här har vi lite iaf :)




Nu måste jag springa ner på stan, solen skiner uteee :)

tandläkaren..

Godmorgon!
Jag är rätt tidig idag, allt pågrundav att jag ska till tandläkaren . suck ..
tandläkarbesöken är ungefär en gång per år men ändån känns det allt för ofta? tiden går så fort !!

Idag har jag mycket på schemat:
- tandläkaren
- gå till stagg och hälsa på mina nya handledare under praktiken
- träna med Jen <3
- hitta ett par leggins
- köpa sparris
- laga mat med tjejerna

Det känns som att jag inte kommer att kunna vila en enda sekund ? .. Men det är väl för att jag mest brukar såsa runt ^^.

Ledsen att jag skrev "ha ett bra lov" igår, alla har ju inte lov. det var lite oförskämt av mig .. Men jag tänkte faktiskt inte riktigt ..

Nu ska jag äta äggröra och dricka Iskaffe så att dagen kan gå igång (:
Föresten så snöar det på kattrumpan även idag, snöar det hos dig ?
Jag vill ha sommar ...



 

 



Jag är 20 år!

Gud vad jag längtar , jag vill vara 20 .. typ nu !
Jag tänker på det hela hela hela tiden, tjejerna i SATC . Jag vill leva så, garvar ju bara för att det känns så skönt att kolla på det. har börjat om nu igen, när det är slut, vad ska man kolla på då ? . Grey har ju också uppehåll nu . blir galen!

Jag säger bara så, dagen när jag är tjugo.. Jag sitter med ett glas vin i handen, går ut och äter med mina vänner. Lagar mat och skrattar med mina vänninor. Köper egna möbler, betalar mina egna räkningar, har köpt min chihuahua. Den känslan kommer kännas så grymt bra alltså.

Men hörni, att röka inne. är det fräscht? Carrie gör ju det hela tiden.. Vekligen hela tiden, det ser ju så fräscht ut när hon gör det ? Man får ju lust att göra det, sitta framför datorn och skriva med ett glas vin och en cigg. Men jag vågar inte ens testa för jag skulle ha sådan ångest efteråt och vädra lägenheten i veckor..
Jag nöjer mig strongt med Ett glas Penascal och alltför många avsnitt av SATC. då kan jag liksom längta lite, och man måste ju ha saker som man inte får göra också. Man kan ju inte göra allt som faller en in. eller?

Dagen har bestått av bil . helt enkelt en väldigt lång bilresa! Jag och mor min satte oss i bilen vid tio i morse och åkte raka vägen till skåne.. Nu ljög jag , vi stannade till vid Mc på vägen och "shared the gold" om jag säger så. Ni har väl inte missat nya nuggets menyn på 18 bitar tre dippsåser och pommes och dryck till? . Det var exakt en sån vi körde på.. det kändes så rätt att göra det nu när det är OS och allt, dock höll jag på att spy efterråt ...
Men anledningen till att vi åkte var helt enkelt för att ta oss till "Gittes tygkälla" som ligger i Rinkaby, vi skulle köpa tyg till min balklänning. Och så bra det blev!  Vi hittade allt jag ville ha, och lite till ;) .

Nu är jag hemma igen , har tagit mig en portion lax, pricksås och pressad potatis. awesome !
Och nu väntar väl lite mer SATC och kanske lite mer vin .. ett glas skadar inte, man blir bara lugn och man sover gott också :)


Imorgon är det töskväll som vankas, då blir det väl förmodligen något som vi kallar gourmet här i kalmar!
självklart HEMMALAGAD potatisgratäng, kyckling filé och vita locket ! Och dom omtalade haricots verts/ gröna sparrisarna ;) . Och sen blir det vin, igen ..  Och förhoppningsvis mycket spel, skratt och en och annan bra film .


Idag hyllar jag dessa grymma guys som en en gång fått mig att hoppa runt som ett galet elvis fan här i lägenheten. Ibland är det bara så himla skönt att vara sig själv. precis som jag är !



Nu säger jag tack för mig för ikväll och hoppas att ni får ett bra lov ! :)

.



Put on your dancing shoes and come sing the blues with me .

Är rätt pigg en sån här grymt skön lördags morgon som bara har spenderats innanför lägenhetens fyra väggar ( förutom när jag vinkade iväg mina nattgäster ) hade nämnligen en rätt trevlig men rätt seg fredags kväll hemma hos mig igår som slsutade med att vi somnade innan skräckfilmen ens börjat . . . Jag trängdes iaf med Min lille tösabit Jennie i en otroligt liten 90säng. ( Medans trollkaren och räven fick den stora sängen .. . ) Man kan säga att det var jag som somnade sist men då ljuger jag nog, men det var väl bara jag som inte kunde somna pga alla ljud och ljus runtom om man säger så .

Jennie : låter som en hund när hon sover, typ sniffar snuffar och gnäller .
Mörlan : snarkar och låter på ett ungefär som en virvelvind ibland, ( ni vet när man sitter inomhus och hör hur det ilar i knutarna på huset ) Inte speciellt högt faktiskt , men jag la märke till det eftersom att jag lyssnade väldigt intensivt.
Räven : Pratade i telefon i köket . förmodligen för att han inte ville väcka någon.. Vilket han inte gjorde . Men jag var vaken . fast det är väl kankse Jennie och mörlans fel också .. Sen när räven gick och lade sig brevid trollkaren så hade han tydligen varit så trött aatt han inte orkat släcka lamporna .. hum .. det tycker jag faktiskt är väldigt konstigt? . och jobbigt för det var jag som fick gå runt och slkäcka sen när alla hade somnat . och då väckte jag Jennie .. men hon lät som en hund även om hon var vaken ^^.

I torsdags tog jag en tripp på stan i kylan med proppen . Rätt trevligt faktiskt ! Jag köpte en klocka . en likadan som hon hade... hon blev lite sur faktiskt, Men jag tror nog att det går över ;) . Jag lovade henne att vi inte skulle använda dom samtidigt :) . Efter många om och men om vilket café sofie skulle dricka sitt te på så slutade vi på Mc .. och hon drack inte något te .. det enda hon ville ha var te!Men efter att vi gått förbi carlings typ sju gånger ( eftersom att vi pendlade mellan kvasten och baronen ) så hade hon nog helt tappat stinget . Jag fick henne iaf på andra tankar och hon testade en kyckling burgare . hon påstår att det var hennes första , men ärligt talat . ser en kyckling amatör ut såhär? . Jag tror nog att hon äter dom i smyg ibland ^^. men vem vet ?





Igår tog jag en tripp till Modehuset med Mami <3 jag är så glad att jag åkte dit med henne för allt jag skulle köpa var skor . Men jag kom hem med så mycket mer ! Jag önskar att jag ägde hennes kredit kort och att någon rik jäkel som typ Johnny depp betalade räkningarna . Det hade vart Awesome , då hade jag kunat köpa lite kläder till honom också så hade han nog blivit lite glad :) . Jag hade nog köpt ett koppel till honom också för hade jag fått komma nära honom hade jag inte låtit någon annan ta honom ifrån mig . absolut inte Jenisis :) .  ( nu kommer hon bli arg  ) .  Men jag skulle inte alls säga ngt om Johnny från början utan bara förklara hur glad jag blev när mamma shoppade med mig :) . Jag tycker om henne väldigt mycket <3
älskar koftan , älskar älskar älskar den . Jag ser ut som en same eller vad det heter , men jag älskar den! och pjuksisarna får jag lära mig att gilla för jag vill verkligen göra det men är inte van än . Sen är klänningen/tunikan väldigt trevlig också ! fast den syns inte så väl . och man ska ha byxor under ! Annars är det inte så fint, och väldigt kallt !.. Andra småsaker bara älskar jag. dom får mig att må bra , känna mig bra och .. så blir jag gladis :)




Har fastnat för den här killen, Han har ett band som heter Isak Strand & The Resin Band . Dom är så grymma, det är sånt gung :) och han har sjuk röst ! kolla in dom ! dom finns på spotify :)





Nu ska jag gå och bada lille zippzipp och sen planera hur kvällen ska sluta och inte . Ska upp mväldigt tidigt imorgon så vi får se hur det blir med detttaa kalaset .
Hejsisvejsi :)






RSS 2.0