weeooo


Jag sitter vid datorn .. igen ? Kan inte ens säga igen för jag har faktiskt inte gårr härifrån än .. Jag har fastnat ! det är fredag kväll och jag sitter vid datorn ? pinsamt... Har rännt runt en stund på stan ändån faktiskt, himla mysigt dock hade sol vart väldigt trevligt som sagt (: . tog mig en solning som jag hade planerat , men testade jennies jobbställe och cashade för det moderna "ståupp" solariet ^^. it felt pretty cool . Dock blev jag trött efter ett tag och funderade på att sätta mig ner :P Men antar att brännan hade blivit incredible ! på ett negativt sätt och visste inte om jag hade lust att slösa 60 kr på något som gick åt pipsvängen . dock var jag faktiskt väldigt orolig när jag stod där inne, jag såg ju liksom inte om någon kom in? vem som helst kan ju låsa upp? tror jag .. om man är smidig liksom och eftersom att jag stod där inne med radio och fläktar på högsta grad så hade jag ju inte hört något, därför öppnade jag solariedörren en gång i minuten :P så brännan kanske inte blev så bra ändån ^^.

Jag var inte hungrig för någon timme sen men jga lagade mat ändån, tänkte att man måste ju äta liksom ? det blev klyftpotatis kycklingfilé och bearnaise sås , jäkligt gott! Men kändes väldigt onödigt att jag smällt i mig allt för jag känner mig helt ... svullen ? jag känner mig som en boll minst sagt ^^. men det är väl sånt man får ta när man inte har något bättre för sig än att trycka i sig feta såser och drivor av marabou ..

föresten så var jag och bror min med om värsta roliga saken igår på schell ^^. eller ( 7 eleven)
haha, jag skulle betala och så skulle han i kassan stänga apparaten och så fastnade han med skjortan :D alltså det kanske låter helskumt men det var så kul för han kom verkligen inte loss och jag kunde inte låta bli att skratta ^^. fy vad kul , J tyckte synd om honom  och jag kan väl hålla med lite minsann . men ibland kan man ju inte hålla sig ^^.
undra om han gör så ofta ? (;

Nu ska jag ut och träffa lite trevliga människor :)

Hejsvej (:

Fredag

vaknade klockan tio över tio idag av att pappa ringer och säger att han är påväg in till stan . Mamma och syster kommer inrusande och berättar att dom köpt frukost till mig, tack så mycket! dock fanns det inget pålägg och dom köpte bara bröd .. Så nu sitter jag här ensam.. och äter Pan pizza till frukost , congrats !
dagens väder är inget jag rekommenderar , har iochförsig inte gått utanför dörren men det lyser inte igenom mina rullgardiner så jag känner på mig att solskenet är long gone. trist! det är min sista lediga dag liksom , lite sunshine hade inte skadat.
Så vad ska man göra idag? det får nog bli en runda till skolan och tömma mitt skåp ( lite sent ) och sen en sväng förbi fittness ( nordic club ) och sola. det var länge sen jag unnade mig själv faktiskt, ska bli skönt !

Föresten så kollar jag på hem till gården .. jag har redan sett ett avsnitt idag, och nu är det ett till och sen ett till .. den serien är någon utav dom mest meningslösa serierna som gjorts, jag tycker inte om dom där små husen och deras fruktansvärda dilekt. jag gillar den där irländsk/engelska dialekten men dom pratar ju inte ens så ? dom är lkiksom en blandning av någon blandning ?. låter helskumt ..  och det är väldigt irreterande faktiskt . 

Över till midsommar snart, vad ska man ta sig till? blir det sol?
Vem vet, det verkar ju som att dom flesta jag känner ska häcka i köpingsvik, dock är jag inte så pepp på det eftersom att det inte var någon höjdare förra året . SUCK . Man kan ju alltid sitta hemma ... Yippie ...

  


RSS 2.0