06.18


Plikten kallar! dags att traska mot jobbet, jag älskar att vara såhär morgon"pigg" ..
Idag är det både jobb och Risketta som står på listan, det blir tufft fram till åtta! Och äta kommer jag inte hinna efter klockan ett, hoppas det blir en stor sallad till lunch idag!


att jobba för välgörenhet!


För det är väl så det kallas? Jo min mamma är en såndär som aldrig kan säga nej till någonting. Vilket inte alltid är så bra.. För typ 7 år sen kunde hon nämligen inte tacka nej till tanterna i byn när dom frågade henne om hon ville vara med i Röda korset! Så mamma som är den yngsta i gruppen har i sju år stått ut med tanternas tjat, gått på möten och hållt kupan igång vissa dagar. Idag var en sån dag och den som skulle stå i cafeét kunde inte komma så jag och syrran hoppade in för att vara lite snälla. Så idag har jag skramlat ihop lite pengar till dom små barnen, och det känns väldigt bra! Jag hoppas att ingen dumming tar pengarna utan att dom som behöver får lite mat och vatten att leva på istället :) Jag är med och räddar världen, gör du?

Igår hade vi en väldigt trevlig och mysig familjemiddag och jag stod ( mestadels ) för matlagningen! Det blev räksallad med avocado och mango osv, till förrätt! Till varmrätt blev det potatissallad med sockerärtor och kycklingfile fylld med parmesanost och persilja, och till sist blev det chokladparfait med smak av apelsin med maräng och jorgubbssås! Det blev även några glas vin och Idol på toppen :) Tack för det kära familj!

Nu har jag precis lagt upp min garderob på sängen för att komma fram till vad jag ska ha på mig ikväll, och cirka en och en halv timme begär jag mig på middag i smedby och sedan vidare på 18års kalaset i bjursnäs! Så jag har faktiskt inte tid att sitta här ? Nu måste jag springa och prova kläder :)

Ha en bra lördag !

Familjemys-Fredag!


Jag försov mig efter den långa natten och bytte därför ut körskola mot lite stärning här hemma. Det behövdes inte bara dammsugas utan även skuras och dammas minsann! Nu sitter jag och funderar på vad jag ska laga för mat till familjen ikväll, funderar på en trerätters-middag på strandgatan!
Det är nog minsann den första fredagen jag inte är ute på ståhej och umgås med min familj istället, kanske ska man göra så oftare?

Imorgon så är det först "dubbelfamiljemiddag" i smedby hos Brors sambos föräldrar och efter det är det 18års kalas i bjursnäs bygdegård! Ser mycket fram emot båda delarna och tror att det är en toppenkväll som är på ingång :)

Vad jag ska ha på mig i morgon är en stor del som jag grubblar på, har nämnligen inköpt en långklänning som jag verkligen vill ha på mig men man kan knappt gå för att den är så lång och jag vet inte heller om jag passar i den? Så et lär vara morgondagens största problem, Nu ska jag städa vidare och sen åka och handla med Papi :)


 

 

 

 


Jag står kvar, ser ingen plats för mig i mönstret

Jag var inte redo för sängen ..
Just nu sitter jag och spelar lite fin-låtar av Lars winnerbäck på gitarren. Jag spelar och jag funderar, det kommer hålla på så hela natten ..

Nu ger jag allt!
och vad fick jag då?

22.33


Idag är det bakfylle torsdag, vilket nästan har blivit en liten tradition? Det var den värsta dagen på länge för mig igår och jag var fruktansvärt deppig, men vid tolv tiden stack jag och jen ändån ut och vi bemöttes av några töser som fulländade kvällen med oss på Olearys! Det var en hel del fylla, ganska mycket spill, ett och annat brännmärke, och en gnutta karaoke. Det var länge sen man hade en "nästan helkväll" med bara tjejer så det var behövligt. Great night!






Fast jag vaknade ju idag som många andra nätter upp på en soffa i oxhagen av någon anledning? Alltid lika lustigt .. Idag hade jag mycket mer planerat än vad som gjorts, det enda jag hade på listan som jag slutfört fullt ut är att jag skulle kolla på Idol, och det var trevligt ^^.

Anton var även förbi idag och hjälpte mig komma underfund med några körkortsteoriprogram vilket är fruktansvärt nice för då slipper jag känna mig dum när jag inte orkat ta mig till körskolan .. :P

Nu ska jag snart krypa ner och kolla OC för att vakna tidigt imorn och ja.. gå till körskolan!
Sovgott :)

Queen


Onsdag och jag är allt för trött på politik, gudars vilket tjat. JAg kan faktiskt inte tycka att vi har så mycket vilja i det här ändån, så pass många som inte ville ha med SD men ändå kommer dom med? jag hör inte en enda säga attt det är bra? hur fasen lyckades dom då med så få röster? galet!

Istället för att grubbla ner mig i det sitter jag och trallar till godingar som "Another one bites the dust" och "Sombody to love" , Queen är alltså sinnessjuka! Jag fattar inte hur Freddy kunde vara så fruktansvärt grym ? det är en skam att han inte finns med oss än idag.
Jag tar med mig Queen i huvudet och trallar ner mot körskolan och funderar över hur kvällen ska sluta.. utgång eller inte ? det är ju trots allt onsdag ..










körskola och innerboende


En ny vecka är framför oss och jag pluggar körskola så det ryker om att! Till skillnad från häromdagen så mår jag väldigt bra och börjar få kontroll på jobb, körning och fritid. Känns helt underbart :). Dock har jag nu fått hoppa av dansen för att hinna jobba och gå på utbildning, riktigt trist men jag har ju hållt på ett tag så det kanske var dags nu .. Jag har nu även en ny innerboende som även är min bästa vän! Hon är en pärla minsann, fast att hon tar fruktansvärt stor plats när hon sover .. ^^.  Jag vill typ inte ha någon sambo för jag är så van vid att göra så mycket själv och jag behöver ensamtid, men det är skönt att ha henne här ändån :)

Jag har en tuff vecka framför mig och för att inte prata om nästa .. Men på onsdag blir det nog lite ståhej iaf, vilket är kalas :) .

Nu ska jag bege mig ner på stan med syrran och kolla om det finns något trevligt jag kan få ta med mig hem :)

15.29

Helgen har passerat och den har varit konstigare än någonsin.. Fredagen spenderades med Jennie, lilian á la plankstek och mousserat vin och avslutades efter jakt på folk och tom plånbok på palatset med några kära vänner.



Så har vi lördagen som var ganska mycket bättre än alla andra bakfylle dagar eftersom att jag försökt att hålla mig ifrån spriten på fredagen, jag begav mig hem till Ekenäset med mamma och pappa, åt god mat, röjde alla garderober och avslutade med Avatar, chips och dipp .


Idag är det söndag och den har inte kommit så långt än, jag har röstat för första gången i mitt liv och jag har övningskört med pappsen, vilket tyvärr slutade i tårar som vanligt.. Nu är jag rätt deppig för övrigt och längtar tills november är här så jag kan titta på grey och ta mitt pick och pack mot götet!



21.58


En lång bakfylletorsdag har passerat och jag har äntligen fått vätskebalansen normal igen!
Gårdagen spenderades på Harrys med Jennie, Robin och Anton och det var ett jäkla ståhej :) tårar. fylla och en aning grekiska var några av ingredienserna. Vid tre tiden blev det fyllemat som mest hamnade i slasken men en fruktansvärt skön nattssömn väntade så vad gjorde det ?

Idag har jag mys torsdag med Jen och hon ska sova hos mig minsann! Så efter middag och popcorn ligger vi nu pall och väntar på att få sätta igång paranormal och gömma oss lite ^^.

Jen är väldigt bra minsann :)<3


and that´s what friends are for!


Hemma från jobbet och har fått ett botten humör till att hamna på topp, letade partyvänner inatt men fick ingen fångst tyvärr. Dock så hade jag ett sms i mobilen när jag slutat och det var från min vän Jen . Trots att hon är sjuk så erbjöd hon sig att spendera eftermiddagen med mig och gå ut med mig ikväll!!

Hon är flickan, som gör allt för att göra mig lycklig! :)




TAAAAAAACK JEEEEN <3

08.38


Ska precis trippa iväg till jobbet i hopp om att jag får göra något kul ikväll,.. Ingen av mina vänner är frisk nog, orkar eller kan hänga med ut en sväng så nu blev jag lite deppig faktiskt.
Hur kommer det sig att när JAG väl vill ut så kan ingen annan ? suck ..
Och regnigt är det ute också .. Men ha en bra dag vetja :)

Ikea och Mamma !


Jovars visst blev det Ikea idag och jag har fräschat upp badrummet samt köpt mig ett nattduksbord :)
Jag har dock världens konstigaste sovrum/tvrum eftersom att jag har fem olika möbler i trä och alla har olika färger . hehe .. Ser kanske lite konstigt ut men jag köper saker som jag vill ha och finns dom inte i rätt färg så bryr jag mig inte ^^.

Galet vad kul man kan ha med mamma när man väl träffar henne, har inte skrattat så mycket på länge :) trist att vi inte umgås så mycket längre.. Numer har min 20 åriga syster flyttat hem till mamma och pappa och de har bosatt sig i en fyra på strandgatan i kalmar, jag ser in i lägenheten från mitt jobb minsann ^^. det är väldigt mysigt att kunna ha alla i stan, blir nog fler middagar och utflykter med dom framöver :) vilket är Great! Mer familjeträffar åt ungdomarna!

Över till mitt egna lilla liv på södralånggatan.
Min lägenhet i nuläget :

Badrum :)

 

 

Kök :)

 

 

 

 

Sov/tvrum :)

 

Nu får det nog se ut såhär ett tag, om jag inte får för mig att möblera om såklart ^^. Och det vore ju ganska kul ... Så när jag tröttnar på mina nya saker så får jag göra det minsann :) Vad som väntar närmaste timmen är nog lite OC  och sedan en lång tupplur :) . Man måste ju variera mellan serierna!

Dock längtar jag verkligen till november? eller var det oktober? eller slutet av september .. jag hoppas det var det sista, då kommer iaf nya säsongen av Greys Anatomy ut och det är GALET vad jag har längtat ! wiiee :)

Men nu! OC ..

 

 


Tisdags jobb :)


Uppe med tuppen för att gå till jobbet och göra lite nytta :)
Det börjar ungefär med nyhetsmorgon och en kaffe! Eftersom att frukosten väntar på jobbet så behöver inte magen oroa sig eller jag ha bråttom :)

Efter jobbet ska jag och Mamma till Ikea och kolla in lite nya grejer till min lägenhet, Great! Kanske att det blir en köttbulle meny också, dom går ju alltid ner ;)


att bli sådär stor som alla andra


Jag är tillbaka igen från mitt hektiska liv! Jag har egentligen bara varit för lat för att skriva ner vad jag gör om dagarna..

Jag har haft sommarlov, fyllt arton, tatuerat mig, börjat köra bil och skaffat mig ett vikariat ( med andra ord börjat jobba ). Jag har fått tillgång till mit egna konto, börjat göra ändrignar i min lilla lägenhet och supit bort många många dagar :)

Förra helgen fyllde jag äntligen arton ( vilket jag skulle gjort för två år sen typ .. ) Så nu är jag laglig och myndig och självansvarig och allt vad det nu kan innebära ;) Självklart blev det storkalas och en utgång som jag inte minns allt för mycket av. En helg senare hade jag och syster 18 och 20 års fest som bestod av mycket gratis sprit, suveränt käk och livemusik samt lite lekar. Slutade i grym fylla för dom flesta, en trubadur som somnade i sin bil, en som spydde och tappade bort glasögonen, en som somnade i städskrubben, en som tände eld på servetter, en som ställde sig på en stol och skrek GODISREGN och började kasta i folks huvuden och till sist en efterfest i mitt sovrum :) .  Har haft ett par underbara veckor och är minst sagt glad att jag som alla andra börjar bli vuxen :).

Tänker inte vara så långvarig utan lägger det gamla bakom mig och börjar uppdatera lite varje dag istället :)

Här har vi det nya märket på min kropp som jag och syster Evelin gjort till minne av våran underbara bortgångna syster Annie <3 Ångrar den inte för en sekund.

 

Bilder från dom sista sommarkvällarnas bravader kommer så småningom :) .

Snart blir det en efterlängtad tupplur eftersom att jobbet väntar imorgon (vilket är i staggs matsal<3) men först , lite the hills :)

RSS 2.0