dessa pengar ..

Godkväll!
Har hunnit med en hel del idag faktiskt, pantade burkarna som jag sa! dock så tjänade jag inte mijloner.. Men 67 kronor hamnade i fickan iaf, och eftersom att jag nästan vbara pantade öl/cola burkar så betyder det att jag nu får plats med 120 nya burkar i städskåpet! vilket känns rätt skönt ^^. för det började bli trångt där ..

Min vän Jenisis har berättat för mig att februari kommer vara kyligare än vad det är nu.. vart ska man ta vägen?!
Jag köpte en klänning häromdan och jag har en hel radda som hänger i garderoben och bara väntar på att jag ska hoppa runt i dom i gräset . Jag längtar verkligen!
Iallafall så kom jag på att jag kankse inte ska köpa sommarpjux, det lär ju vara kallt ett tag till liksom ?
Kanske ska skaffa mig ett par Boots, alla har ju såna här snyggingar nu för tiden . Jag är ingen modetös men till och med jag föll in i trend fällan !







Har nog bestämt mig vilken balklänning jag ska bära den 4 juni på slottet också :)
Hoppas bara att mammas vännina kan sy den annars vet jag inte hur vi ska göra ..
Har iaf beställt hem lite provtyger nu och tror jag vet hur det ska bli :)
här får ni er ett kik ! klänningen är egentligen en brudklänning .. Men jag skippar släpet och kör i en annan färg så är det nog ingen som märker det ^^.






Nu ska jag sova! har en riktigt lång jobbig dag framför mig imorn .. Får se om jag hinner sitta här en stund efter att jag kommit hem från skolan runt nio tiden "/ .

Sovgottis (:

Panta burkar, tjäna miljoner !

God eftermiddag!
Sitter som en helt vanlig söndag hemma hos mig och bekymrar mig över att jag aldrig möblerar ut alla dumma onödiga saker som fanns här när vi flyttade in . Säng, Bokhylla, Bäddsoffa, Databord, Jätte fult skåp ... Jag måste få bort allt, det står även en tv från typ 80-talet och en Vhs spelare här.. någon som är intresserad? . ni får det billigt! kanske tillochmed kan skänka bort det om ni hämtar det på egen hand . Jag vill alltså få bort det så fort som möjligt...

Idag ska jag och mamma efter många om och men börja med att rensa ur mina garderober och panta alla mina burkar/flaskor. Det är sjukt hur mycket sånt jag har .. ( kanske inte så mycket som pierre hade när vi fick åka typ tre ggr fram och tillbaka till hans hus för att det inte fick plats i bilen) men tro mig . Jag har mycket ! Mamma frågar varför jag inte bara pantar lite oftare så att jag kan göra det själv .. utan hjälp. Men det är ju inte kul ? Det ska ju vara mycket när man väl pantar så att det märks att plånboken blir större ! :) den kommer kankse inte bli så himla stor.. Men lite större iaf :) .

Jag har hittat klockor! en massos av dom som jag vill köpa.. finns på ur och penn HALVA priset ! Fast jag har ändån inte råd .. Jag hoppas inte ni springer dit och köper dom nu bara ..  Jag ska köpa dom så fort som möjligt! i need them . ( åtminstone en av dem )



Har även hittat sommar pjuxen på HM , kan inte bestämma vilken färg .. blå? vit? kanske en av varje ?



Vi får se hur jag gör,  nu m¨ste jag springa och städa (:
Hejsvejs






the fat boy and the slim

Goderafton :)
Sitter och lyssnar på Fatboy Slim och beundrar mig själv att jag är tillbaka här på bloggen .
inte för att jag behöver det, utan för att jag helt enkelt bara vill skriva om onödiga OCH absolut viktiga saker :)
Jag har gjort en hel del på den här tiden som jag vart utanför internet och dess fyra väggar . eller ska jag säga mitt tv rum och dess allt för många moderniserade apparater ..
Iallafall så har jag växt ännu en cm och tyvärr gott upp några kilon. Men allt har med jul att göra och själklart mina vinterpjux som har en klack på två cm .. ( eftersom att jag blivit allt för tjock av julmaten och jag växer inte mer men mina skor hjälpte mig en liten liten bit iaf ) . Så vi kan väl säga att jag är påväg mot den vuxna världen ! Nu när alla i "min ålder" fyllt arton utom jag .. Jag har några månader kvar och det känns ur jobbigt ..
Men jag antar att det är meningen att det ska vara såhär, " allt har ju en mening" eller hur ?

det blir jätte jobbigt om jag ska rabbla upp vad jag har gjort för jag har gjort så fruktansvärt mycket på så kort tid .
Men jag kan säga att jag och min vän Jenisis har tagit tag i våra onyttiga liv och börjat träna på nautilus! Vi springer och lyfter .. Och försöker få några rutor på magen :) . Det går rätt långsamt, men vi är ju nyttigare än innan iaf :) . sen har jag självklart firat nyår, frostat av frysen, köpt världens mysigaste mössa och hoppat runt inne på palatset med mina vänninor (: .

Nu ska jag äta frukost och planera denna som vanligt långsamma söndagen som förmodligen kommer sluta med en lång film och en gigantiskt skål ostbågar :)









RSS 2.0