Sista veckan .. håll ut ..

Åh herregud, jag har aldrig kännt mig såhär överbelastad som jag har gjort idag. knäpp idiot rektorn har satt ut en hel kurs på en vecka .. denna veckan har jag minst ett prov varje dag , 3 i näringslära och två i religion. Idag hade jag även ett slutprov i Konditori och har suttit från klockan sju och skrivit färdigt projektarbetsmallen. Jag ska gå upp om ca fyra timmar för att plugga inför provet imorn. Jag orkar inte plugga mer nu! Jag känner mig som en döing.
Men jag hoppas innerligt att jag klarar varenda prov denna veckan. Då är jag fan värd en guldmedalj !

Det enda som skulle kunna få mig på humör nu är en överdos av Jennie och god mat , ett par glas vin kanske men jag måste bara berätt att jag saknar min tös!


Australien, here i come !

Jag har inte vart här på evigheter , jag trodde faktiskt att mitt konto tagits bort. Så dålig har jag varit.
Jag har gått igenom en lång konstig period nu som jag försöker få slut på, så jag börjar här igen så har jag ju annat att tänka på. Jag har köpt mig en gitarr , jag har börjat spela. Måste faktiskt erkänna att jag lärt mig väldigt fort, från att inte veta vad ett D ackord är så sitter jag nu och spelar godingar som knocking on heavens door och sweet home alabama . Mitt mål är att kunna sitta en sommarkväll med alla dom bästa i närheten vid en brasa, med ett glas vin i handen och gitarren i den andra. Spela tills fingrarna blöder, fasen vilket bra uttryck. Jag älskar det ! Min alldeles egna gitarr, mina självlärda toner och mina egna texter som kommer från alla mina konstiga tankar. Jag kommer förmodligen inte bli någon ni kommer höra talas om inom musiken, inte heller någon som spelar på spelningar. så bra blir jag nog aldrig .. Men det räcker för mig att sitta här hemma och spela, då känner jag mig faktiskt helt okej. När jag själv vet vad jag kan så höjs mitt självförtroende och jag känner att jag lär känna mig själv igen . Och det är det jag vill!

Studenten är snart här och jag är skit nervös! På fredag är det bal och jag tycker att jag ser ut som en tjockis i min balklänning .. Fan, jag är så nervös så jag håller på att dö . Jag vill vara fin på min bal, inte se ut som en padda! Jag hoppas att det löser sig, jag ska nog undvika att kolla mig i spegeln kanske . Så slipper jag oroa mig hela tiden !

"autralien" ja , varför står det så ? . Jag har hittat ett nytt ställe på kartan , ett ställe jag vill sätta foten på och utforska och framför allt åka till för att slippa vara kvar här ... Jag och syrran har hittat en kanon sida som vi hoppas kommer ge oss lite mer sikt i livet :)  http://www.blueberrysprak.nu/utlandsarbete/australien.asp Efter att jag fyllt 18 , alltså efter september beger vi nog oss dit. För att utforska lite , jag är grymt sugen ! Jag vet bara inte om jag vågar sticka härifrån, och det suger .. Jag vill så gärna åka men jag är så rädd för hur livet ser ut när jag kommer hem , Jag vill inte lämna min bästa vän. Hon som har det som verkligen ingen annan i hela världen har, och allt annat här. Alla andra som påverkar mitt liv kan jag inte lämna. Men jag måste!! Åh , det skulle vara så sjukt kul om man tänker bort från att jag lämnar allt här . Australien liksom ? med syrran! Asså , jag hade nog haft ett jävligt bra år. Jag hoppas att vi gör det! om det inte blir i år så måste det iaf bli nästa, då kan jag ta med min Jen :) .

Det blir nog lite bättre uppdatering igen snart, lite mindre om livet och lite mer om vardag .

RSS 2.0