Pyssel :)










Alla mina blommor som jag haft på toaletten har dött för att dom inte fått något ljus.. Murgröna behöver ju inte ljus? Hoppas jag inte. Jag tyckte han passade bra där :) hoppas han lever imorn..









Ledig

Julen knackar på dörren och jag står här och lagar höstmat. Jaaa jag känner inte riktigt att jag hann det även om hösten har hållt på ett tag!
Idag har jag varit ledig och gjort sånt som man absolut inte gör dom dagarna man jobbar. Typ shoppa, slappa, laga mat och pyssla runt. Jätte skönt innan mina 11 jobbdagar i sträck som jag påbörjar imorn. Dom är så långa och jag är så nervös över om jag överhuvudtaget kommer hinna göra något annat innan dom är över. Jaja, det är ju bara 11 dagar ;). 


När Anton jobbar kvällar så äter vi ingen middag tillsammans vilket jag tycker är tråkigt.. Därför kan det vara trevligt med en räkmacka när han kommer hem :).



Och istället för middag så blir det sen lunch! Idag lagade jag gulasch och det var för mig första gången. Den blev över min förväntan och nästa gång lär den nog bli ännu bättre :). Soppor och grytor är så underskattat! Kom till mig :).



Lax är fint, gott och alldeles underbart när den ser ut såhär. Jag blir så förbarmad och vill slita mig i håret för att maxi inte har någon sån här lax förutom från toiwos och den kostar väl skjortan.. Denna är köpt på citygross och är fiskas i Norge. Jag kan inte detta.. Är det bra eller dåligt? Självklart hade det varit bättre om den simmat något närmare vårt lilla sund men Norge är väl ändå knte så farligt? Jag måste läsa på..



Mmm friday


Ledig och seg fredag idag! 
Lugnar ner mig innan morgondagens jobb och festligheter :).

Sockerstekt lök från idag. Mums 
 

Toppar med några skivor brieost framför en puck film! Dom är så bra :). Och i denna var det jul och det ser så mysigt ut :). Snart är den hääääär!




Börja blogga?

Kör vi nu? Jaaa men vi kan försöka :).
Livet just nu: cafébiträde på stans lilla kafé Kullzenska. Kockar så mycket jag kan på olika ställen i stan! Sambo med mitt hjärta och på god hand med träning och god mat :).


Idag har jag ändå förtärt en hel del av det goda och delar gärna med mig :).
Först blev det ett förmiddagspass på cafeet och efter det traskade jag bort till kallskänken med min knasiga men ack så trevliga vän. Några kycklinglår, pärlcouscous och något jag skulle kalla bönor? Senare var vi väldigt mätta och väldigt belåtna! Dom är så fräscha och uppdaterade på kallskänken, förvånad hela tiden av deras nytänkande och alla nya smakupplevelser!  Väldigt roligt :) 


Ett alldeles för flamsigt träningspass och några svansviftningar med jycken senare var jag på hemmaplan igen och har tagit det väldigt lugnt den dess. Fick fram några cupcakes och den såkallade Thailändska nationalrätten padtai! Synd att min fining inte gillar kakor men tur att han älskar mat mest av allt i den här världen :). Mer kakor till mig :) och mindre mat....






Snart ska frostingen på! Mums :)

RSS 2.0