Detta julstök

Är äntligen nästan över och man kan liksom efter decembers alla hektiska dagar äntligen andas ut. Så fruktansvärt skönt må jag säga!

Jag är nu en perkulator, lite cash och några småsaker rikare och jag kan inte vara nöjdare! Har haft både en underbar julafton och en helgalen juldag. Sofie bjöd på en outfit som hette duga och som vanligt det fina sällskapet och även Ulla har nu hittat till oss och hon är så
Galet välkommen!
The sign bjöd på drinkar i huvudet och världens minsta dansgolv men trots det en väldigt trevlig kväll vilket jag då kan säga att det är helt klart ett ställe jag kommer återvända till! Att gå baklänges halva vägen hem hand i hand med någon man tycker om och samtidigt vråla I'm backin up med skratt i halsen och vinden i håret är även det något som jag absolut inte skulle tacka nej till att få göra om. Fin juldag kan jag väl säga!

Imorgon är en stor dag för framtiden och även för HANSA city som nu påbörjat sin mellandagsreà. Jag gillar faktiskt att trängas bland svettiga kalmariter och att slåss om sista tröjan i small, känns liksom så bra när man väl vinner.

Vi får se hur morgondagen slutar och vad jag kommer tycka om det. Nu är det dags för mina ögon att vila.


.

Anyone who tried to deny you must be out of their mind.

Om man liksom borrar ett hål i hjärnan. Åker alla dumma tankar ut då?
Och måste man skaffa ett nytt liv för att kunna lära känna och tycka om sig själv igen?

Jag är öppen för alla förslag! Bara det inte kostar en massa pengar..




Det är rätt fint ändån.

Det där med kärlek är något jag aldrig kommer att förstå. Men det gör väl ingen? Det känns mest som att jag fastnat i en sån där romantisk film som är sådär mysig i början och väldigt ledsam och jobbig i mitten men med ett helt underbart slut. Jag väntar bara på att dom där två timmarna som i verkligheten är så fruktansvärt mycket längre tid bara ska rusa förbi så att det där slutet kan komma någon gång. Allt jag vill ha är det där fina slutet. Men sen är ju inte heller livet som på film, hur fränt och galet det än hade vart om det var just så. Men vi får så småningom se hur denna filmen slutar och jag kan knappt bärga mig!

Jag ligger förövrigt fortfarande bakfull i min säng med en snuvig jen i soffan brevid. Vi har haft söndagsmys med alldeles för mycket högsockerhaltiga ätbara saker till en rätt så rå film. Jägarna 2 kan nu bockas av och den får väl på ett ungefär 4 av 5 toasters!

Igår vart det glöggkväll så det stod härliga till och jag hade väldigt trevligt på både strandgatan och på krögers. Sen att 3/4 av kvällen bestod av deeptalk kanske inte var enligt planerna men det behövs ju även det ibland!

Nu är det sovdags för imorgon väntar ett jobbpass på Jenny och första alarmet ringer redan 03.30.. Sen går jag visserligen inte upp förän 05.30 men man måste ju vara väl förberedd ^^.
Sovgott :)


<3

Vaknar till ljudet av luciasång och en underbar familj som pratar på nedervåningen, det gör mig varm i hela kroppen och jag känner mig som åtta år igen. Mardrömmen jag hade för tio minuter sen spelar inte längre någon roll . Julkänslan börjar äntligen komma smygande och hoppet om en vit jul vaknade till liv och jag tror att snön kommer ligga på gatorna den 24. Jag älskar mina fina vänner och min familj och det enda jag vill göra just nu är att kliva upp och leva lite.. Och det är jag faktiskt värd.


.

I've said it once, I've said it twice, I've said it a thousand fucking times.
That I'm ok, that I'm fine, that it's all just in my mind.
But this has got the best of me, and I can't seem to sleep.
It's not because you're not with me. It's because you never leave..


Ja men alltså..

Det sticks!! Min nya kofta alltså... Men fin är den :) och helnöjd är jag!! Mamma har idag sponsrat mig med tre plagg som jag funnit mig på rea! Typ första gången i livet?! Det var iaf typ år sen som jag köpte finfina kläder på carlings så jag är meega glad för det :)

Jag har även börjat köpa klappar och den första blev till min syster! Hoppas hon blir nöjd för det är något jag själv vill ha.. ^^. Och det är väl så man ska göra har jag hört! Så det blir säkert kanon :)

Nu ska jag börja förbereda mig för sängen så att jag kan somna till jublet av att Amanda vinner idol (hon måste!!) . Sen blir det brofästet för ett jobbpass imorn :). Hoppas förövrigt på en trevlig mornkväll!


Price tag

Så låter det här på kattrumpan, jag klinkar Jessie J så det bara sjunger om att (ordagrant). Dock är det grymt jobbigt då capot sitter på 5te bandet och tonarten blir skyhög!! (hoppas inte grannarna hör..) Men vad tusan, efter några timmars övning går nog även det får jag hoppas :).

Idag har jag sökt lite jobb till sjöss i hopp om att få komma bort en stund, vore faktiskt helt okej att få ta en paus från allt JOBB här hemma, verkligen! Inte.. Men kanske från andra saker, och jag tror att ett jobb till sjöss skulle sitta mig alldeles utmärkt :)!
Efter min egentid i lägenheten invigde jag min nya jackan med en promenad till strandgatan där det blev 2 rätters, bärs och rödtjut. Helt okej torsdagsmiddag må jag säga ^^. Pappa kan han :)
Sen tog jag farväl av sofie och hennes fästman som tog micran och begav sig mot Landvetter och det stora äpplet. Om en vecka är dom på svensk mark igen och då blir det en sjuhelsickes glöggkväll :). Hoppas för övrigt dom får en outstanding resa!

Nu ska jag spela tills jag somnar eller något liknande! :)

Och detta kan förövrigt vara typ den dåligaste bilden som jag kunde tagit på min nya jacka och jag ser även en hel del konstig ut. Men jag vart ju så glad, och det är jag också så därför tyckte jag det kunde vara helt okej :)

Saffran hit

Och saffran dit :). Idag har jag alltså som igår ägnat hela dagen åt att hålla på med något som hör julen till! Och ändå ingen snö? Fy tusan!

Nu luktar det gudomligt i lägenheten och det tror jag nog att saffransälskande sofie också tycker :)! Nu ska jag pysa bort till mina föräldrar på middag och imorgon blir det ett jobbpass på min trevliga gamla skola :)!

Såhär ljust var det innan bullbaket började! Och här använder vi oss av den traditionella Boken och inte internet! Internet är fusk! eller bara mindre coolt..

Här är alltså den slutgiltiga uppgiften som sker 3 timmar efter att bullbaket börjas, det är det viktigaste i hela baket och tar cirka 3-5 minuter! ^^.

Sedär, ganska fina får jag nog lov att påstå :)

Slutligen, Julmust och lussebulle! Mums :)


Snöö?!

Det vill jag ha nu! Varför får jag ingen snö? Vad har jag gjort för att inte förtjäna snö? Jag vet att jag inte köpt någon chokladkalender i år.. Och lussebullarna är inte bakta än.. Men så mycket annat har jag! Jag har köpt en vinterjacka, pyntat, köpt minigram, bakat mozartkulor, köpt whisky till glöggen och gjort två pepparkakshus!!!!

Jag gav mig alltså på att göra mitt alldeles egna pepparkakshus igår, det tog ungefär fyra timmar och mesta delen av tiden bestod tyvärr av mindre fina ord.. Nu står det iaf, men peta inte!! Det lär ramla närsom, ifall någon andas eller stampar i golvet.. Jag är iaf rätt stolt över resultatet :).

Nu ska jag se på den underbara julkalendern och dricka upp mim kopp med varm choklad :). ( fattar inte snön att den ska komma när jag säger såhär så vetitusan?! )
:)


RSS 2.0