Put on your dancing shoes and come sing the blues with me .

Är rätt pigg en sån här grymt skön lördags morgon som bara har spenderats innanför lägenhetens fyra väggar ( förutom när jag vinkade iväg mina nattgäster ) hade nämnligen en rätt trevlig men rätt seg fredags kväll hemma hos mig igår som slsutade med att vi somnade innan skräckfilmen ens börjat . . . Jag trängdes iaf med Min lille tösabit Jennie i en otroligt liten 90säng. ( Medans trollkaren och räven fick den stora sängen .. . ) Man kan säga att det var jag som somnade sist men då ljuger jag nog, men det var väl bara jag som inte kunde somna pga alla ljud och ljus runtom om man säger så .

Jennie : låter som en hund när hon sover, typ sniffar snuffar och gnäller .
Mörlan : snarkar och låter på ett ungefär som en virvelvind ibland, ( ni vet när man sitter inomhus och hör hur det ilar i knutarna på huset ) Inte speciellt högt faktiskt , men jag la märke till det eftersom att jag lyssnade väldigt intensivt.
Räven : Pratade i telefon i köket . förmodligen för att han inte ville väcka någon.. Vilket han inte gjorde . Men jag var vaken . fast det är väl kankse Jennie och mörlans fel också .. Sen när räven gick och lade sig brevid trollkaren så hade han tydligen varit så trött aatt han inte orkat släcka lamporna .. hum .. det tycker jag faktiskt är väldigt konstigt? . och jobbigt för det var jag som fick gå runt och slkäcka sen när alla hade somnat . och då väckte jag Jennie .. men hon lät som en hund även om hon var vaken ^^.

I torsdags tog jag en tripp på stan i kylan med proppen . Rätt trevligt faktiskt ! Jag köpte en klocka . en likadan som hon hade... hon blev lite sur faktiskt, Men jag tror nog att det går över ;) . Jag lovade henne att vi inte skulle använda dom samtidigt :) . Efter många om och men om vilket café sofie skulle dricka sitt te på så slutade vi på Mc .. och hon drack inte något te .. det enda hon ville ha var te!Men efter att vi gått förbi carlings typ sju gånger ( eftersom att vi pendlade mellan kvasten och baronen ) så hade hon nog helt tappat stinget . Jag fick henne iaf på andra tankar och hon testade en kyckling burgare . hon påstår att det var hennes första , men ärligt talat . ser en kyckling amatör ut såhär? . Jag tror nog att hon äter dom i smyg ibland ^^. men vem vet ?





Igår tog jag en tripp till Modehuset med Mami <3 jag är så glad att jag åkte dit med henne för allt jag skulle köpa var skor . Men jag kom hem med så mycket mer ! Jag önskar att jag ägde hennes kredit kort och att någon rik jäkel som typ Johnny depp betalade räkningarna . Det hade vart Awesome , då hade jag kunat köpa lite kläder till honom också så hade han nog blivit lite glad :) . Jag hade nog köpt ett koppel till honom också för hade jag fått komma nära honom hade jag inte låtit någon annan ta honom ifrån mig . absolut inte Jenisis :) .  ( nu kommer hon bli arg  ) .  Men jag skulle inte alls säga ngt om Johnny från början utan bara förklara hur glad jag blev när mamma shoppade med mig :) . Jag tycker om henne väldigt mycket <3
älskar koftan , älskar älskar älskar den . Jag ser ut som en same eller vad det heter , men jag älskar den! och pjuksisarna får jag lära mig att gilla för jag vill verkligen göra det men är inte van än . Sen är klänningen/tunikan väldigt trevlig också ! fast den syns inte så väl . och man ska ha byxor under ! Annars är det inte så fint, och väldigt kallt !.. Andra småsaker bara älskar jag. dom får mig att må bra , känna mig bra och .. så blir jag gladis :)




Har fastnat för den här killen, Han har ett band som heter Isak Strand & The Resin Band . Dom är så grymma, det är sånt gung :) och han har sjuk röst ! kolla in dom ! dom finns på spotify :)





Nu ska jag gå och bada lille zippzipp och sen planera hur kvällen ska sluta och inte . Ska upp mväldigt tidigt imorgon så vi får se hur det blir med detttaa kalaset .
Hejsisvejsi :)






Kommentarer
Postat av: Sofie

men lilian, den här hamburgaren håller man ju likadant som en cheese och det är ju inte min första precis ;). Säg till när du ska ha klockan så vet jag när jag inte ska ha den, men jag lovar att den passar precis lika vackert på dig och därför är jag inte det minsta sur! LOVE the luse-kofta

2010-02-06 @ 19:06:32
URL: http://sofiesallt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0