Seems like i'm going away for a while.

Men inte speciellt länge nej, bara några veckor :).

Pappa ringde nyss, vad gör du pappa frågade jag? "ska jag verkligen berätta det" svarar han och jag insisterar. "jag sitter på en strand i Karibien och tittar på solnedgången, det är 28 grader varmt och imorgon stiger jag ombord på båten igen. Okej, jag kanske bara skulle bett han hålla tyst? Åh lilla pappa :) han bara jobbar och sliter för oss. Ack som vi älskar honom :)!

Han kom även med goda nyheter till mig och det verkar som att jag ska tillbringa mars månad tillsammans med honom i byssan och i värmen. Herregud, nu har jag fjärilar i magen och är rätt nervös över vad ett sånt litet beslut kan betyda. Klart jag måste ta chansen när den kommer? Frågan är bara hur saker och ting är när jag kommer tillbaka. Men jag kan ju inte bara fundera över sånt, då kommer jag ju ingen vart..

Jag hoppas att morgondagen ger mig nya svar angående livet och att hudspecialisten Irina popova hjälper mig med andra svar. Nu ska jag försöka natta fjärilarna i magen och försöka slumra till. Kanske jag drömmer svaret på allt, det hade vart fint!
Sovgottis


Kommentarer
Postat av: sofie

GRATTIS! Men då kommer du missa min födelsedag, och det är inte kul för någon.. Puss ;)

2012-01-11 @ 08:33:22
URL: http://ivegotadressingroom.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0